Tuesday, April 03, 2012

Detox

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

waaa.. baek cket umie today ye? ini semua atas subab munasabab jati diri.. eceayhhh!!! da start melalut daaaaa!!!

dh3!!! meyh umie nak cite ckit amende detox ni.. actually, lately perot umie teramatlah sebunya bila bgn pgi :( seriusly!!! rsa xbez je twww!!! ermh.. cmne2? mgkin makan lewat? mgkin perot kosong? ntah la... akibatnya, pgi2 moncongggggggg je.. tpi moncong umie sexy ok?? hak3!! perasan daaaa.. ok2.. detox ni mmg da lama sebenar2nya.. nak cite pun payah.. uhuu....

umie ni kan bertahun2 dgn azam turunkan berat badan.. tpi, bila epi sikit, mola la badan bagai dipam2 ngee... salah sape???? salah 'syg' umie tu jugak lh!!! x temnkan makan kang, xbez pulOk! temnkan kang, aku yg menembun2!! ermh.. anyway back to our story.. kadang2 bila wat diet, sume2 pun xmenjadi, org lain berkelo2 turun, yg aku ni xsampei 20kg, udah stop!!! KNP??? jeng3!!!

APA YANG ANDA DAPAT JANGKAKAN DARI PROGRAM MENYAHTOKSIK YANG BAIK

* Kesihatan keseluruhan yang lebih baik – rasa lebih bertenaga dan cergas
* Daya ketahanan badan yang lebih kuat
* Fungsi penghadaman yang lebih baik – kurang angin dan senak
* Pembuangan air besar yang kerap
* Daya ingatan dan daya tumpuan yang lebih baik
* Kulit yang lebih cerah dan sihat
* Badan yang lebih langsing
* Ketiadaan sakit-sakit dan sengal-sengal badan.

Ia adalah hampir mustahil untuk kita mengelakkan diri daripada toksin-toksin ini kerana mereka berada di mana-mana sahaja.

Dalam makanan kita racun rumpai dan racun serangga dalam buah-buahan dan sayur-sayuran ,bahan kimi dan logam berat dalam ikan dari sungai dan laut yang sangat tercemar,antibiotik dan hormon dalam ayam, itik dan daging.

Dalam air minuman kita klorin, logam berat, bahan kimia , bacteria dan parasit dari sumber air yang tercemar dan paip air yang lama.

Dalam udara yang kita sedut bahan kimia dan asap berkabut dari kilang-kilang, asap kenderaan, asap rokok , serta asap dari pembakaran terbuka dan hutan terbakar dari negara-negara jiran.

Dari proses-proses badan sisa ######bolik dan pereputan daripada makanan yang tidak dapat di hadamkan.

Program Menyahtoksik Lengkap

Program Menyahtoksik Lengkap yang praktikal, mudah dan berkesan untuk membantu anda kekal sihat dan muda.

NATURE’S BIOTICS : Membersihkan Kolon Dengan Sempurna

Nature’s Biotics ialah adunan khusus Organisma Berasaskan Tanah (SBO) dan bakteria baik dari USA. Ia membantu menyingkirkan sisa toksik yang terkumpul dan mengimbangi flora usus semulajadi. Ia bukan sekadar menyingkirkan sisa toksin yang termendap pada permukaan usus dan kolon, malahan juga memasuki jauh ke dalam “bonjolan” usus (tidak dapat dicapai oleh kebanyakan produk pembersih kolon biasa yang lain) untuk menyingkirkan sisa yang terperangkap. Ia bertindak dengan agresif terhadap yis, fungi, bakteria yang memudaratkan dan parasit yang berbahaya, serta membantu menggalakkan penghadaman makanan untuk penyerapan nutrien yang lebih baik. Nature’s Biotics telah digunakan dengan penuh keyakinan oleh ribuan pengguna, doktor dan pengamal perubatan dengan kesan yang begitu menakjubkan.

COLO-CLEANSE : Menyingkirkan Sisa Bertoksik

Colo-Cleanse ialah kombinasi herba yanng selamat dan teruji masa untuk menggalakkan pembuangan air besar yang kerap dan mencegah sembelit. Ini memastikan sisa harian disingkirkan dalam masa yang tetap, justeru itu menghalang pengumpulan asid.

MILK THISTLE PLUS : Membersihkan Hati

Milk Thistle Plus adalah salah satu herba yang dikaji dengan paling teliti dan dipreskrip secara meluas di Eropah. Ia telah dibuktikan secara klinikal dalam keupayaannya untuk mengekalkan hati yang sihat. Ia membantu membina sel-sel hati yang sihat di samping memperbaiki dan meningkatkan fungsi-fungsi hati termasuk detoksifikasinya. Milk Thistle Plus menggabungkan kesan sinergistik Milk Thistle dengan ekstrak Teh Hijau dan Honeysuckle untuk menyahtoksik dan menyokong fungsi hati.

LIQUID CHLOROPHYLL : Membersihkan Darah

Liquid Chlorophyll mengandungi klorofil pekat yang diekstrak dari daun Mulberi. Molekul-molekul klorofil yang mempunyai struktur yang menyerupai hemoglobin, pigmen merah dalam sel darah merah, yang bertanggungjawab untuk mengangkut oksigen ke semua 73 trilion sel dalam badan. Ia meningkatkan paras oksigen dalam darah untuk membantu membersihkan darah, lalu menyingkirkan penyebab penyakit iaitu parasit dan bakteria. Ia juga membekalkan oksigen ke dalam sel-sel untuk memulihkan fungsi dan ######bolismanya.

YAEYAMA CHLORELLA : Menyahtoksik Sel-sel

Yaeyama Chlorella dengan kandungan tinggi kulit luar berserat yang unik dan klorofil dapat mengikat bahan kimia bertoksik dan logam-logam berat dalam sel dengan berkesan, lalu menyingkirkan mereka dengan cepat dan selamat. Diperbuat daripada chlorella yang tulen dan berkualiti premium, ia adalah bebas daripada pengisi pengikat, racun rumpai atau racun serangga. Dihasilkan oleh Yaeyama Shokusan Co. Ltd., Jepun pengeluar chlorella yang terkenal di dunia dengan pengalaman lebih daripada 35 tahun. Membekalkan faktor-faktor anti-penuaan seperti RNA dan DNA untuk meningkatkan ######bolisma dan pemulihan sel.

TOTAL NUTRITION : Membekalkan Nutrien Lengkap Yang Berkhasiat.

TOTAL NUTRITION dari Tishcon, USA ialah suplemen berkhasiat yang lazat dan lengkap yang diperbuat daripada 79 jenis bahan semulajadi. Ia membekalkan kesemua 14 kumpulan nutrien penting yang diperlukan untuk mengekalkan kesihatan optima. Ia juga membekalkan sokongan nutrien yang sempurna ketika program menyahtoksik dijalankan. Ia juga boleh diambil secara berterusan selepas program menyahtoksik selesai untuk mengekalkan kesihatan dan kecergasan.


Potongan 50% dengan Baucer Set Tawaran Permulaan (SOS)
tpi idak la umie ngambek full set, fulussssss halusssssssssss :P even amek nature's biotic ni pun da memadai je kOt.. serius rsa perot uda nipisssss

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...