1st Giveway By FWS

10:03 AM

1st Giveway By FWS

Syarat-syarat
1. Blogger Malaysia
2. Follow Instagram :
3. Follow blog :
4. Follow  G+
5. Like FB
6. Follow twitter (yang tak ada, dikecualikan)
7. Klik Nuffnang
8. Klik Iklan *tunggu hingga habis loading*
1 | 2 | 3 |
Cara-cara nak join?
1. Buat Entry yang bertajuk "1st Giveway By FWS "
2. Letak Banner dan backlinkkan ke entry ini
3. Letak username ig korang dalam entry tu: IG npbalqisbatrisyia
4. Comment link entry korang !
Hadiah-hadiah Yang Menanti?
1. Diskaun RM10 shopping di FashionStorebyfw (FWS) x3 pemenang
2. Topup RM5 (FWS) x2 Pemenang
3. Header + Watermark Logo ( Sis Awadah ) x3 pemenang
4. Topup RM10 (JMBELOG) x2 pemenang
5. Topup RM5 ( Abam Kie ) x3 pemenang
Pemilihan pemenang melalui random.org
Banyak kan hadiah yang disediakan? kalau rasa nak menang, anda ada masa 1 bulan untuk join !
1April 2017 hingga 1Mei2017

You Might Also Like

6 cutie berceloteh

  1. Terima Kasih join:) senarai peserta dah diupdate. goodluck!
    ; http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/senarai-peserta-1st-giveway-by-fws.html

    ReplyDelete
  2. singgah & follow dari segmen yang sama :D

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html

    ReplyDelete
  3. 🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    🌸💓🌼🌸💓🌼🌸💓🌼

    ReplyDelete
  4. jalan2 dari giveaway yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/04/1st-giveway-by-fws.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..