Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco

10:52 AM

Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco


Syarat Untuk Join:-

1. Follow Blog Elsaalicious
2. Follow instagram Shaidatul Aireen *akan dicheck
3. Follow instashop Luv.SweetChoco atau klik butang follow di sidebar *akan dicheck
4. Buat entry tajuknya "Giveaway By IgShop @luv.sweetchoco"

5. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini
6. WAJIB DAN SANGAT PERLU tambahkan juga di dalam entry anda username instagram anda dan e-mel anda yang aktif! Elsa akan followback menggunakan instagram Shaidatul Aireen dan e-mel untuk Elsa hubungi anda akan datang
7. Setelah selesai, publish dan tinggalkan link entri penyertaan anda di ruangan komen bawah ini ye
Giveaway berlangsung dari 25 Mac 2017 hingga 15 April 2017
5 pemenang bertuah akan memenangi hadiah daripada Luv.SweetChoco
Keputusan pemenang akan diumumkan pada 16 April 2017
Senarai Peserta Di Sini

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. terima kasih join. elsa dah update dalam list. tolong mention username ig dan emel seperti yang elsa minta. thank you

    ReplyDelete
  2. ops! sorry dear.. tq
    dh comment with details requested

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..