Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

2:50 PM

Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa....


Nak join, follow syarat berikut;

1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,
  
2. Follow blog AkuSeorangTraveler

3. Like page @kedaiom

4. Buat entry dalam blog korang, bertajuk "Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler"

5. Copy banner dibawah, dan link kan sekali post ini di blog korang.




Hadiah-hadiah nya!

3x Pemenang, Topup RM10 setiap sorang
2x Pemenang, Topup RM5 setiap sorang
2x Pemenang, sebuah buku terpilih setiap sorang

Tarikh tutup: 20 November 2017

You Might Also Like

18 cutie berceloteh

  1. blogwalking dari GA yang sama . good luck . jum singgah blog CCL
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya ... singgah dari GA yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. singgah dan follow sini :)
    #105

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Salam. Blogwalking kat sini jugak~ Done follow GFC #106

    https://lemieletlavanille.blogspot.my/2017/11/tbd-tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. Selamat pagi, dari segmen yang sama :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм
      selamat pgi jgk.. tq dear

      Delete
  6. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  7. all da best tau

    Ray singgah dr segmen yg sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. Follow sini #108.

    sudilah singgah and follow jugak ye.

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua..