Berhabuk sakan

Daily 10:35 AM

Perasan Korea

4:24 PM

Mari Menonton - Raatchasi

3:58 PM

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Ya Allah, kau kuatkanlah hatiku... Kau berilah kesabaran kepada ku... Kau tabahkanlah hatiku menerima dugaan mu..... Sememangnya...
  • Fuuu.. pembuka 2013, bday adik kesygn umie sorang ni (25/1/2013) .. kebetuln Abie ajak g makan sempena ada kenaikan yg dia dpt & lulus e...
  • Lately, sejak2 umie penoh dgn krisis, umie kembalikan balek 'tabiat' membaca yg dh lama umie buang.. rsanya dari 20 August 2010 lgi ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Lama sangat rsanya tak ber'blog', busy 'bercinta' hahahaha Kejap je dh...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الغاية لا تُبرر الوسيلة “al-ghayah la tubariru al-wasilah” (Matlamat Tidak Meng...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...