In Sha Allah, 2 hari lagi kita akan bertemu Ramadhan. Dikesempatan ini, umie ingin memohon maaf andai ada tersalah bahasa &am...

Ramadhan Datang Lagi 1438H








In Sha Allah, 2 hari lagi kita akan bertemu Ramadhan.

Dikesempatan ini, umie ingin memohon maaf andai ada tersalah bahasa & sikap selama ini mengguris hati2 sahabat & pembaca blog umie, semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna & barakah



Marhaban ya Ramadhan,
Pucuk selasih bertunas menjulang,
Dahannya patah tolong betulkan,
Puasa Ramadhan kembali menjelang,
Salah dan khilaf mohon dimaafkan,
Selamat Menunaikan Ibadah puasa bagi tahun 2017 (1438 Hijrah)



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...

Ricohard

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм 

Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt..

Ever since dok menyandang beg jenis kain, jdi kene la bijak cari alternatif utk cuci plak kan? Ape susah? Rendam je la dalam Dynamo ka? Kn?? Though stain bleh terkeluaq kot!!

Mslhnya ialah..............

 

🤔 Hmm.. bila mencari brg2 used mcm ni, kene 'berani' sikit sbnrnya.. berani utk mengambil risiko. Cth mcm dlm gmbar ni, stain merata2.. Hantar pi bagspa? Mmg terbeliak bijik mata. Hrga bagspa je brp kali ganda dari harga beg kot!! Parahh!




Ni la dia produk superman!! Serius!!  Sgt2 berbaloi dgn harga promo. Xcye? Tgk ni



Mmg la blom nampak perfect sbb blom cukop gigih menggosok Ni bru cubaan ye.. pasni akan gigih

lgi ye

 

Tggu apa lgi? Jom la dptkn produk superb ni

 

Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...

FTR Report


Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye

amende FTR report?

Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report (thesis)

Dari January 2017, umie dok hold thesis ni.. alamakk...

Image result for scheduled waste cepswam

Umie, silalah dengan gigihkan berusaha ye? Target sebelum June 2017 boleh???

Sila garu kepala lutut & siapkan ye

hmmmm.. rindu kat budak2 ni.. group whatsapp sesekali dok jengah jgk.. xboleh blah kepala gile2 durng


Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...

Kehilangan [part 2]




Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact lens mmg udah pakei & since dh pakai, rsanya mcm xsesuai dgn umie (punyalah rugi sbb umie beli smpi 4 psg!!) membazir je kan? 

Tup2 semalam mak bgi bekas hitam (kotak spect), tu diaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Jumpa dh kesygn umie.. adoi laaaa.. cmne je spect yg umie dh booking tu?? ya ampunn 



cmne je?

apa nak wat dgn spect yg umie booked tu??

user posted imageImage result for oakley evade titanium
Related image

mcm lawo plak.. hehehhehe

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Salah satu minuman favourite umie ialah air kelapa. Ikutkn tak berapa elok la ye x sb...

Kelapa muda

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Salah satu minuman favourite umie ialah air kelapa. Ikutkn tak berapa elok la ye x sbb 'cooling' & utk wanita mmg tidak digalak kan. Tapi umie tak dpt nak elak. Baik coconut shake, jelly kelapa & air kelapa; mmg dah jadi 'kesukaan' sgt2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...