FTR Report final chapture

2:55 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah

Siap sudah thesis yg diheboh2kan sgt.. exam satu hal, thesis lgi satu hal.. hadoi lahhh

nak pi bukukan la plakkkkkkkkkk سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah)

Sabar je lah duhai hati

Jom kasi serbu ini printing shop.. pergh!!! Torbayekk (yg penting skali dekat ngan opis hokey)

nampak itu amoi baju biru xde lengan?? pergh!!! dh la santek, baik hati, sgt cooperative hokey?

Keadaan 'kedai' yg sgt haruk pikok & bz ya amat

Angel Printing House mmg superb.. yg penting, staff2 yg sgt peramah & sedia memberi kerjasama yg amat padu.. eceh!!

Hasilnya??? Jeng3...



Harga??? Utk perkhidmatan xsmpai 2 jam, RM100

Tula, suka nooooooo last minit kan...


bluekkkkk!! muntah tgk page tebal2 gini

p/s: pd geng2 bas skolah lain, sila hantar utk bukukan lebih awal supaya harga jauh lebih murah hokey?

You Might Also Like

52 cutie berceloteh

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Hi Umie

    Need your help. Tak tahu cam mana nak start with FTR report. Boleh let me see your report for reference. my email, nora_8888@hotmail.com. TQVM

    ReplyDelete
  3. hi, can I have ur report as my reference, dah nk kena hantar ftr dah ni, just nak double confirm before submission. here my email. hajarzakaria@gmail.com. thank u in advance my cepswam senior.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..tq for ur help..hihi

      Delete
    2. hi.. saya x dapat pun lg email dari cik.. bile boleh send ye? hajarzakaria@gmail.com
      Tq ye..

      Delete
    3. hi, sy dh email beberapa kali.. try email sy boleh?

      Delete
  4. Hi! Nak tnya, report FTR ni kena submit btl2 sblm tarikh tamat cert atau blh lmbat dlm sehari dua..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. dekat subang jaya, Angel Printing House.

      ANGEL PRINTING HOUSE
      56-1 Jalan PJS 11/28A,
      Bandar Sunway Metro
      46150 Petaling Jaya,
      Selangor, Malaysia

      Office Hours: 9:00am to 7:00pm (Mon-Fri), Sat (9:00am to 1pm), Sunday & Public Holiday closed.

      Email: dtpc88@gmail.com
      Tel: +6 03-5638 9968
      Fax: +6 03-5638 9968

      Delete
  6. Hi sis..
    boleh x nak ur report as a reference..
    very much tq..
    suriani@flexisb.com.my

    ReplyDelete
  7. Hi Sis..
    boleh x nak ur report as reference..
    very much tq.
    fishbrainz.me@gmail.com

    ReplyDelete
  8. sis..boleh email report kt sy sis,,nk wat reference, pening nk buat sis..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, Sis boleh pinjam tak reportnya tak untuk reference..ni emelnya ridzuan5089@gmail.com

      Delete
    2. Hi, Sis boleh pinjam tak reportnya tak untuk reference..ni emelnya ridzuan5089@gmail.com

      Delete
  9. hi,sis.. boleh pinjam report utk reference, my email cheanwailam@hotmail.com. TQVM

    ReplyDelete
  10. Perlukan pertolongan.
    Share ftr utk rujukan..
    assy1@hantong.com.my

    ReplyDelete
  11. Good day, can u kindly email your CepSWAM FTR for me as reference.Thanks :)
    vincenttiong89@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Salam Sis

    bole dptkan FTR sis as reference. halimhadzir06@yahoo.com. Thanks A lots sis

    ReplyDelete
  13. Salam Sis

    Saya halim. jika tak keberatan boleh Sis share FTR report as reference dkt halimhadzir06@yahoo.com terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      email done

      Delete
  14. Salam Sis

    Saya faizal. minta bantuan sis, saya sudah siap FTR. cuma nak check ngan sis utk reference saya. kalo x keberatan boleh sis share. email saya pej_x@yahoo.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      email done

      Delete
  15. Salam. Cik Umie saya nak minta report FTR sebagai reference boleh? ni email saya haniffhazwan95@yahoo.com
    Thank you in adavance :)

    ReplyDelete
  16. Salam sis. boleh saya nak jadikan report FTR sis sebagai reference?
    ni email saya haniffhazwan95@yahoo.com
    thanks in advance :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      email done

      Delete
  17. Salam Sis bole saya jadikan report FTR sbg rujukan...ni email saya mohd.aliff.hafiez@gmail.com...thank you sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      email done

      Delete
  18. Salam...masa interview Cepswam apa yg dia tanya bnyk?Boleh share tak?
    khairulimrul.ibrahim@edra-my.energy

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  19. salam, saya nak minta tolong untuk email kan FTR report balqis..saya nak buat reference. Terima kasih ya balqis.

    norasnidaismail@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  20. Assalam sis, nak mintak tlg share ftr report sis , nak pergi training saja nak dekat 1k . email : azkasyarizal@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Assalam. Boleh tak share dengan sy report FTR. Sy nak buat reference. ni email saya. athirah@pmfpas@gmail.com Terima kasih.

    ReplyDelete
  22. Assalam. Boleh tak share Ftr report. Saya nak jadikan reference. ni email saya athirahpmfpas@gmail.com Terima kasih.

    ReplyDelete
  23. Salam boleh saya minta FTR copy untuk reference x? saya handle waste SW 404 x sama dengan awak just nk tahu sebagai rujukan before saya start dengan reports saya. ni email saya aissahrahman85@gmail.com.

    ReplyDelete
  24. Perlukan pertolongan.
    Share ftr utk rujukan..
    mohdfaizalghazali@gmai.com

    ReplyDelete
  25. sis..boleh email report kt sy sis,,nk wat reference, pening nk buat sis..:(
    email : fazli5601@gmail.com

    ReplyDelete
  26. slm sis..boleh emailkan FTR unt reference.. solihin.mohyono90@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Salam sis,

    kalau sis ada FTR report format baru kindly send to agnesrama28@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Hello, can i have your FTR report as reference ? my email address : kuahsoonlee@gmail.com
    thank you very much

    ReplyDelete
  29. Salam Cik/Puan

    boleh saya minta rewport untuk rujukan. boleh email kepada saya di alamat email amirhaziqr@gmail.com

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..