KK here we come Pt 10

4:41 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм


Pagi hari kedua masing2 bgn dgn muke kesejukan. Aturcara hari ke-2 mcm hebat je..

Tapi okeh kerana keadaan hujan, jalan lembab & peserta2 warga emas, jdi kami short kan list jadual kami.. jom kita serbu new zealand sat 'Desa Dairy Farm'


seriusly waktu pgi mmg sangat lah cantikkk!!! teruja aii

ops!! sila abaikan ini org yg perasan abg askar ye

umie sgt lah suka gambar ni.. mmg dh siap print cantik2 gambar ni
kami ni kan rmai, bila turun je dri van, dh mcm kambin hehehehe.... mana x nye, berselerakkkk memasing!!

Btol x??
Teringin nak rsa mcm ala2 new zealand? lai2.. sini mmg tempat yg sgt tepat ye

eceh! si pemandu arah belakon jdi 'hero' sat
ai pon nak juge

Mmg superb tempat ni, seriusly.. pekene plak eskemmm!! pergh!!!!

eskem time!!
dh penat kan? yok balik.. masak2 apa yg ptt.. besok nak gerak KK plak


You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. Paling teringin nak pergi dairy farm tuuu. Alahaiii jelesnyaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan3?? dh boleh plan utk pegi next year tu dear Fatin hehheeh

      Delete
  2. best kan jalan-jalan sini? Rasa nyaman je. Rindu nak balik sana. Singgah sini & follow :D

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..