FTR Report

3:21 PM


Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye

amende FTR report?

Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report (thesis)

Dari January 2017, umie dok hold thesis ni.. alamakk...

Image result for scheduled waste cepswam

Umie, silalah dengan gigihkan berusaha ye? Target sebelum June 2017 boleh???

Sila garu kepala lutut & siapkan ye

hmmmm.. rindu kat budak2 ni.. group whatsapp sesekali dok jengah jgk.. xboleh blah kepala gile2 durng


You Might Also Like

268 cutie berceloteh

  1. Salam cik, saya nak tumpang tanya sikit boleh?
    Untuk introductory page tu, nak letak apa eh?

    Memula saya ingatkan introduction, tapi rupanya introduction dekat chapter1.. Harap cik sudi tolong saya ;(

    fareha.razali@gmail.com

    Terima kasih cik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. tny sikit jer ye??? janji tw sikittttt jerrr >_<

      Delete
  2. Salam...boleh saya taw bagaimana isi kandungan report dibuat?contoh introduction pasal pe n bagaimana ditulis..adakah seperti menulis tentang company atau pasal diri peserta?

    ReplyDelete
  3. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
    Encik Amirul boleh email sy? Senang sikit nk communicate

    ReplyDelete
  4. Assalam Cik,

    Ade contoh tak report FTR ni....minta jasa baik CIK untuk kongsikan....terima kasih

    boleh emailkan di muhamadyunus5244@gmail.com

    ReplyDelete
  5. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
    Encik Yunus, In Sha Allah sy emailkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slm cik, minta jasa baik untuk buat rujukan cik punya report ftr. Susah tak ada guidance. Pertolongan cik amat saya hargai, terima kasih cik

      Mazwana@ijm.com

      Delete
    2. Slm cik

      Boleh tolong saya juga share cik punya FTR report? Sy perlukan guidance. Moga cik boleh tlg saya juga, tq

      mazwana@ijm.com

      Delete
  6. HI,
    saya pun nak start buat FTR tapi tak ada reference untuk start.
    sangat harap boleh share example FTR sebagai rujukan.....terima kasih

    boleh email kongsi kpd ahhockkoko@gmail.com

    ReplyDelete
  7. HiCik,

    Nak start buat FTR tapi tak ada reference. harap cik dapat share report FTR ....jasa baik CIK dihargai....terima kasih

    boleh email

    ReplyDelete
  8. Cik, pening dengan ftr.
    Tak tahu macam mana start.
    Bolehkah cik pinjam reference ?
    Email: jess_wei89@hotmail.com

    ReplyDelete
  9. Cik, pening dengan ftr.
    Tak tahu macam mana start.
    Bolehkah cik pinjam reference ?
    Email: jess_wei89@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Salam sis..bleh email sy juga ain.petals@gmail.com
      nk tya psl introductory page n details..tq sis

      Delete
  11. Salam sis..bleh email ftr utk rujukan x?
    email ke : hotshoot81@yahoo.com

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  12. assalamualaikom..

    Ade contoh tak report FTR ni....minta jasa baik CIK untuk kongsikan....terima kasih

    boleh emailkan di zahirshabirin@gmail.com

    terima kasih cik..
    Semoga Allah swt merahmati cik..

    ReplyDelete
  13. Selamat petang Cik Umie,

    Boleh tak Cik Umie share FTR untuk dijadikan rujukan?
    Saya nak start FTR tapi tengah pening kepala.
    Harap cik boleh email ke gnemmil@gmail.com
    Terima Kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. same la kita.. :P
      boleh.. no problem.. ilmu utk dishare ye x

      Delete
  14. assalammualaikum sis...
    sory gangu
    saya nak tnya sis ada sample FTR x??
    sya nk refer... tengah pening... mengharap sangat...

    najla_2712@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  15. assalammualaikum sis...
    sory gangu
    saya nak tnya sis ada sample FTR x??
    sya nk refer... tengah pening... mengharap sangat...

    najla_2712@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  16. assalammualaikum sis...
    sory gangu
    saya nak tnya sis ada sample FTR x??
    sya nk refer... tengah pening... mengharap sangat...

    najla_2712@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  17. Cik
    Nk FTR buat sample plssssss~
    zulhar.maklumatku@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Cik umie ni cantik bgt!
    blh mintak FTR CePSWAM :D
    hehe zulhar.maklumatku@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Salam cik umi jika tak keberatan boleh x share ftr report kepada sy sbgai rujukan ? Tambah lagi bab improvement saya buntu. Tq cik ummi
    Email saya :nurfanazeri@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Salam, jika x keberatan boleh x share dengan saya report cik sebagai rujukan? email saya : anafira_hbi@yahoo.com... semoga bertambah pahala cik umi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Boleh tolong share FTR, saya nak buat tak ada idea dan tak tahu macam mana nak mula.
      Boleh tolong email kepada saya..
      nazas77@yahoo.com

      Delete
  21. Assalamualaikum..
    Cik, boleh tak share dengan saya bagaimana nak buat ftr report?
    bagaimana cik dapat rujukan nak buat tu?
    email saya: nurin8765@gmail.com
    Terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum..
      Cik, boleh tak share dengan saya bagaimana nak buat ftr report?
      bagaimana cik dapat rujukan nak buat tu?
      email saya: fatimah_1978@yahoo.com
      Terima kasih..

      Delete
    2. Assalamualaikum Cik... Boleh tak Share bagaimana nakk buat FTR Report ni... Email saya fatimah_1978@yahoo.com.. Saya ingin membuat rujukan... terima kasih ya...

      Delete
    3. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      email done

      Delete
  22. Assalamualaikum..
    kenapa la saya lambat terbaca blok sis ni..
    saya pening2 buat sndiri FTR tnpa ade rujukn..
    Sis bleh share..
    email saya: kita_29@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      email done

      Delete
  23. Assalamualaikum..
    Boleh share FTR...saya sedang buat..tak ade rujukn nak refer..
    email saya: kita_29@yahoo.com
    tq ☺

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum..
    Boleh share FTR...saya sedang buat..tak ade rujukn nak refer..
    email saya: mdnor1992@gmail.com
    tq ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      إن شاء الله In Sha Allah

      Delete
  25. Assalamualaikum..
    Boleh share FTR...saya sedang buat..tak ade rujukn nak refer..
    email saya: mdnor1992@gmail.com
    tq ☺

    ReplyDelete
  26. HI,
    saya pun nak start buat FTR tapi tak ada reference untuk start.
    sangat harap boleh share example FTR sebagai rujukan.....terima kasih

    email kongsi kpd jordenlimkm@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Salam..

    Boleh saya tahu bila kita dah ambil exam tu, berapa lama kita akan dpt tahu result?

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Selalunya dlm 10bulan jugak

      Delete
  28. Hi,

    Saya mahu start buat FTR tapi tak ada idea macammana start.. Bolehkah minta share FTR untuk rujukan. Didahului dengan ribuan terima kasih.

    Email saya knp8989@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Assalammualaikum Cik Umie,

    Moga sihat2, sy nak mtk jasa baik cik Umie harap dapat share contoh FTR sebagai rujukan. Mmg tak ada idea nk buat. Sbb bidang sea transportation , terpaksa buat kerana company registered ISO 14001 dipertanggungjawab jaga SW.. Semoga dipermudahkan urusan Cik Umie. Amin..TQVM :)

    email: quake200401@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies

    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Done

      Delete
  30. Assalammualaikum Cik Umie,

    Moga sihat2 selalu, minta jasa baik cik umie kongsi FTR sbg rujukan.

    email: quake200401@gmail.com

    Terima Kasih Cik Umie. Semoga Allah dipermudahkan segala urusan Cik Umie. Amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Aamiin : آمِيّنْ… آمِيّنْ… يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ

      Delete
  31. Assalamualaikum

    Saya nak minta jasa baik cik Umie untuk share contoh FTIR untuk dijadikan rujukan. Email saya fqa287@yahoo.com. Terima kasih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Delete
  32. Good day Ms,

    Saya pun baru nak start buat FTR, boleh tak minta jasa baik cik untuk kongsi FTR sebagai rujukan. Please.. Email ID : rickymdas@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Hi Cik,

    Good Day!

    Saya baru nak start buat FTR, tapi no idea. Harap cik boleh share FTR report cik sebagai reference. Berharap cik boleh share ke email junetsn602@gmail.com

    Appreciate. Thank you!

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Done!

      Delete
  35. salam Sis,
    Saya tgh nak buat FTR, harap sis bole share FTR, untuk rujukan..email : nurhusnasyakirah@gmail.com
    Terima Kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Done!

      Delete
  36. Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Done!

      Delete
  37. Hi Cik,

    Good Day

    Saya baru nak start buat FTR. Harap cik boleh share FTR report sebagai reference. Berharap cik boleh share ke email nard_89@yahoo.com

    Thank you

    ReplyDelete
  38. hai cik.
    sya nak start buat FTR tp tak da idea.. blh cik bg contoh untuk rujukan tak.
    \sekian terima kasih. minta email ke nard_89@yahoo.com

    ReplyDelete
  39. Salam...Hi sis...Sy baru nak start buat FTR ni. Boleh share contoh report sis buat utk rujukan? terima kasih ye sis. Ini email sy sis

    shailashermin@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Done!

      Delete
    2. Salam sis...sy check email xde receive lagi. hehe...sis boleh resend? shailashermin@gmail.com or sis bagi email sis sy email ke sis dulu.

      Delete
  40. salam puan.sye khairul dari hospital rehab.sye mohon jasa baik puan utk share FTR puan utk rujukan sye.
    khairulanuardenie@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Done!

      Delete
  41. Salam, dik, boleh saya mintak soft copy FTR adik utk buat reference x? semoga ALLAH permudahkan rezeki adik lagi kerana bantu ramai org..:)

    Nie email akak, raihanahharoon87@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Done!

      Delete
  42. HI,
    saya pun nak start buat FTR tapi tak ada reference untuk start.
    sangat harap boleh share example FTR sebagai rujukan.....terima kasih

    boleh email kongsi kpd syazwansapein@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Done!

      Delete
  43. salam Miss,
    Saya tgh nak buat FTR, harap sis bole share FTR, untuk rujukan..email : syazwansapein@gmail.com
    Terima Kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Done!

      Delete
  44. Hello and salam Miss,

    Jasamu dikenang jikalau Miss boleh share FTR sebagai rujukan.

    Tahniah Miss kerana sempat menghantar tesisnya.

    ReplyDelete
  45. Hello dan salam Miss,

    Jasamu sangat dikenang jikalau boleh share FTR sebagai rujukan.

    Email ke

    marilyn_anyi@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. Assalamualikum Cik,
    Saya terjumpa blog cik, jikalau cik x keberatan blh share cth ftr untuk rujukan?
    Terima kasih in advance. Mg ceria2 selalu.

    ni email sy: chuffed_2509@yahoo.com

    Tq =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Okeh, done!

      Delete
  47. Hi, anyone know about Setor Buangan Terjadual?
    Keadaan setor Buangan Terjadual diperincikan, dan mengikut Guidance Document.

    My FTR came back with this part which i need to submit in 3weeks time.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Vincent,

      How long the process to get back the FTR result after you send it over to Eimas?

      As for the 'Setor Buangan Terjadual', you may refer to your email as I have email to you some example for your reference

      Delete
  48. Hi, Umie.

    I send the FTR last November, then receive the status on this Monday. I got 3weeks time to complete few parts in order to re-check. So, i still cannot go to interview.

    The email you mentioned i did not receive. is vincent5602308@gmail.com you sent?

    ReplyDelete
  49. Assalammualaikum...sy dalam proses menyiapkan ftr boleh x sis berkongsi contoh ftr sebagai rujukan sy, sis boleh emailkan ke nurulawanis90@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      done

      Delete
  50. Assalam Cik Umie,

    Saya dlam proses untuk memulakan FTR, jikalau Cik tidak keberatan harap sudi berkongsi contoh report FTR cik sebagai contoh rujukan. Harap sis boleh email di email saya.

    adzyrazyra@gmail.com

    Kesudian cik untuk berkongsi amatla dihargai.

    Terima kasih.

    Amira

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Ok, noted

      Delete
  51. Salam Miss.

    Boleh share FTR untuk reference? Harap dapat tolong saya. Thank you.

    kurekureijao@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Assalamualaikum,

    Saya dalam proses buat FTR, minta pertolongan Cik Umie untuk share contoh FTR sebagai reference.
    Email saya fy144@yahoo.com.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Noted

      Delete
  53. Assalamualaikum, saya dalam proses untuk siapkan FTR boleh tak nak mintak cik umie share report as reference saya.

    nasuhamustafa@gmail.com

    terima kasih ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Noted

      Delete
  54. salam cik ummi balqis batrisyia

    sy sekarang baru nk start buat FTR , tapi xtahu mcm mana nk mula. bole cik ummi share report FTR cik ummi di pzahrashid@yahoo.com

    Terima kasih cik ummi

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Noted

      Delete
  55. Assalamualaikum,

    Saya baru nak start buat FTR. Boleh share FTR as reference.
    fakhriflame@gmail.com

    Terima Kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Noted

      Delete
  56. Salam Cik,

    dengan rasa rendah diri nak mintak bantuan untuk share FTR untuk sy jadikan rujukan.

    boleh email kan di asyikinfadzil92@gmail.com

    terima kasih ye Cik.

    semoga sentiasa murah rezeki ye Cik. :)

    ReplyDelete
  57. salam Cik,

    dengan rasa rendah diri nak mintak bantuan untuk email kan FTR Report untuk saya jadikan sebagai bahan rujukan.

    asyikinfadzil92@gmail.com

    terima kasih ye Cik.

    semoga sentiasa murah rezeki. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Done

      Delete
    2. salam Cik, saya check email belum masuk dari semalam.
      boleh mtk tolong email lagi sekali?

      asyikinfadzil92@gmail.com

      terima kasih :)

      Delete
    3. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      Try check sekali lgi, sy dh reply

      Delete
  58. assalammualaikum Cik

    saya pun baru nak start buat FTR ni, mohon bantuan share FTR untuk dijadikan rujukan

    fahizulfazzli_zul@yahoo.com

    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      إن شاء الله In Sha Allah

      Delete
  59. Selamat pagi Cik Umie,

    Bolehkah Cik Umie share FTR untuk dijadikan rujukan?
    Saya nak mohon bantuan daripada cik Umie.
    Harap cik boleh emailkan ke alamat jackng98@gmail.com
    Segala usaha cik saya ucapkan dengan ribuan terima kasih.

    ReplyDelete
  60. salam Cik,

    dengan rasa rendah diri nak mintak bantuan untuk email kan FTR Report untuk saya jadikan sebagai bahan rujukan.

    nurulasyikin5556@gmail.com

    terima kasih ye Cik.

    semoga cik sentiasa murah rezeki. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  61. salam Cik,

    dengan rasa rendah diri nak mintak bantuan untuk email kan FTR Report untuk saya jadikan sebagai bahan rujukan.

    nurulasyikin5556@gmail.com

    terima kasih ye Cik.

    semoga sentiasa murah rezeki. :)

    ReplyDelete
  62. Salam Cik Umie,

    Mohon jasa baik Cik Umie untuk share report FTR untuk saya jadikan bahan rujukan.

    Terima kasih. Moga Allah berkati hidup Cik Umie.

    Email sy - hamizahnaslin@gmail.com

    ReplyDelete
  63. Assalamualaikum.. sy dgn rendah diri, nk minta jasa baik cik umie,boleh tolong kongsikan report ftr cik tak? Untuk rujukan. Sbb sy mmg dah stuck, tak tahu nk rujuk kat mana. Ni emel sy.
    qahirah.shahid@gmail.com

    Segala bantuan amatlah sy hargai.. terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      إن شاء الله In Sha Allah

      Delete
  64. salam puan..
    sye mohon share FTR..sbg rujukan..
    tqvm semoga puan sentiasa diberkati

    best regard
    khairul

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      noted

      Delete
  65. Assalamualaikum..cik umie..
    nak minta jasa baik cik jugak..bleh tlg share tak report ftr cik?sebagai rujukan..:)
    ni email saya
    ctnorzila88@gmail.com
    terima kasih cik...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      noted

      Delete
  66. Assalamualaikum wbt Cik Umi,

    Bole tolong share FTR sbgai rujukan

    shashila228@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
    2. Assalamualaikum wbt, Maaf Cik Balqis, sye masih tak terima lgi.

      Delete
  67. Assalammualaikum Cik,

    Sayanak minta jasa baik cik untuk share FTR sebagai rujukan saya.

    tolong email ke faizaianah_adie@ymail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм

      ok noted

      Delete
  68. Assalammualaikum cik,

    Boleh mohon jasa cik untu share FTR sebagai rujukan saya.

    faizaianah_adie@ymail.com

    ReplyDelete
  69. Assalammualaikum Cik,

    Mohon jasa baik cin tuk share FTR sbgai rujukan saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  70. Hai miss,

    Saya baru nak start buat FTR Report. Harap miss boleh share FTR Report sebagai reference. Berharap miss boleh share ke email saya agnesrama28@gmail.com.TQ

    ReplyDelete
  71. Hai miss,

    Saya baru nak start buat FTR Report. Saya berharap miss boleh share FTR Report sebagai reference. Berharap cik boleh share ke email saya agnesrama28@gmail.com

    ReplyDelete
  72. saya pun nak start buat FTR tapi tak ada reference untuk start.
    sangat harap boleh share example FTR sebagai rujukan.....terima kasih

    boleh email saya tengch_168@yahoo.com

    ReplyDelete
  73. Assalamualakum Cik,
    Kalau tidak keberatan boleh x share FTR report cik untuk rujukan.
    E-mail saya duramd@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  74. Assalamualaikum Cik Ummie,
    Kalau boleh saya pun nak contoh FTR. Ni email saya syafiqahrazali_sya@yahoo.com
    Terima kasih byk.
    Ada pergi yg course utk report ni tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  75. Assalammualaikum cik,

    Boleh mohon jasa cik utk share FTR sebagai rujukan saya.

    mariammderat@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  76. Salam cik Umie,
    Kalau tidak keberatan boleh x share report cik untuk rujukan.
    Email: duramd@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  77. Asalamualaikum cik Umie.

    Boleh cik umie guide saya utk buat tesis ini.. serta bg panduan utk penuhi kateria tesis ini.

    Terima kasih.

    harris.tarabas@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  78. Salam Cik Umie,

    Boleh kalau cik umie share report FTR untuk dijadikan rujukan..

    Email: nrlafina@gmail.com

    Tqvm :)

    ReplyDelete
  79. assalamualaikum Cik Umie,

    Akak pun nak minta share juga FTR yang Cik Umie dah buat sekiranya tidak keberatan.

    Email akak hanirza@gmail.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  80. Salam cik
    Saya menghadapi masalah menyedia FTR, jikalau Cik tidak keberatan harap sudi berkongsi contoh report FTR cik sebagai contoh rujukan. Harap sis boleh email di email saya.
    tan_85@live.com.my

    ReplyDelete
  81. Salam cik Umie,
    Kalau tidak keberatan boleh x share report cik untuk rujukan.
    Email: tan_85@live.com.my

    ReplyDelete
  82. Salam cik,
    Bolehkah says minta FTR sebagai rujukan, terima kasih.

    ReplyDelete
  83. Salam cik,
    Boleh cik tolong beri panduan kepada saya.
    Boleh cik share thesis kepada saya sebagai panduan.
    Terima kasih.
    tan_85@live.com.mu

    ReplyDelete
  84. HI,
    saya pun nak start buat FTR tapi tak ada reference untuk start.
    sangat harap boleh share example FTR sebagai rujukan.....terima kasih
    email fazli5601@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  85. Assalam Cik,

    Ade contoh tak report FTR ni....minta jasa baik CIK untuk kongsikan....terima kasih

    boleh emailkan di adelinawani@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  86. salam... sy buntu lg, mcmne nk bt ftr ni,bln 11 ni dh nk hantar, klu sudi blh x cik share report cik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Apa email address ye? cik email sy dlu boleh?

      Delete
  87. salam. kalau tak keberatan boleh tak share contoh ftr utk saya buat rujukan. terima kasih banyak2. mohdyazid284@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  88. salam. kalau tak keberatan boleh share kan pada saya contoh ftr? terima kasih banyak2.

    mohdyazid284@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
    2. maaf cik. tapi saya belum dapat email dari cik. 🙏🏻

      Delete
  89. Assalam Cik,

    Ade contoh tak report FTR ni....minta jasa baik CIK untuk kongsikan....terima kasih

    boleh emailkan di atanrahman93@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  90. Assalam cik,

    Nak mintak FTR report utk reference. Email saya
    norazura.ahmad@tanchonggroup.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  91. Assalamualaikum Cik,
    Boleh kongsi FTR cik sebagai rujukan untuk saya.
    ni email saya
    faizasparuddin93@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
    2. gd morning cik
      boleh kongsi FTR cik sebagai rujukan saya
      email saya
      kazznyie28@gmail.com

      Delete
    3. asslamualaikum , saya mohon jasa baik cik umi untuk emailkan contoh FTR report untuk rujukan . terima kasih
      saszfm@ymail.com

      Delete
    4. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  92. Good Morning cik..
    Boleh kongsikan FTR cik sebagai rujukan.
    email saya
    kazznyie28@gmail.com
    tq for your sharing

    ReplyDelete
  93. Good Morning cik,
    Boleh kongsi FTR cik sebagai rujukan saya.
    ini email saya
    kazznyie28@gmail.com
    tq cik

    ReplyDelete
  94. Saya nak minta jasa baik cik Umie untuk share contoh FTIR untuk dijadikan rujukan. Email: Kalidas84@hotmail.com

    ReplyDelete
  95. Good afternoon, Cik.
    Boleh tak kongsi FTR cik sebagai rujukan saya juga.
    Terima kasih.
    Email saya: yjtan@ssflanges.com.my

    ReplyDelete
  96. maaf cik. tapi saya tak dapat email tu ����

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh msok 3 kali email ni.. siap msg kat google lgi.. try check kat SPAM boleh?

      Delete
  97. assalamualaikum,
    saya dalam proses menyiapkan FTR report. Mohon jasa baik cik untuk berkongsi contoh FTR untuk dijadikan rujukan saya. email nfarizan.ab@gmail.com

    ReplyDelete
  98. Salam sejahtera Cik,

    Saya baru nak start buat FTR. Harap cik boleh share FTR report sebagai reference. Berharap cik boleh share ke email allychee121@gmail.com

    Ribuan terima kasih ! Belanja minum next time ;)

    ReplyDelete
  99. Assalamulaikum Cik Umie,

    Saya dalam proses menyiapkan FTR juga, hanya berbeza proses,FTR saya adalah PCP (physical chemical process). harap cik umie sudi berikan sample reference FTR report sebagai rujukan saya juga.

    boleh email saya di: nzamanisabri@gmail.com atau inchezam27@gamil.com.

    Thank you and May Allah bless you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete
  100. Assalamualaikum Cik Umie,

    Bolehkan share FTR report sebagai rujukan. Tengah pening nak siapkan FTR report.

    Diharap boleh emailkan di aswadi_sarimin@hotmail.com

    Terima kasih & semoga Allah membalas jasa baik Cik.

    ReplyDelete
  101. salam puan,

    saya pun tengah siapkan report ftr.
    boleh x kalau kongsi contoh report..

    wnasuhawmalek@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Email done

      Delete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...