FTR Report

3:21 PM


Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye

amende FTR report?

Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report (thesis)

Dari January 2017, umie dok hold thesis ni.. alamakk...

Image result for scheduled waste cepswam

Umie, silalah dengan gigihkan berusaha ye? Target sebelum June 2017 boleh???

Sila garu kepala lutut & siapkan ye

hmmmm.. rindu kat budak2 ni.. group whatsapp sesekali dok jengah jgk.. xboleh blah kepala gile2 durng


You Might Also Like

46 cutie berceloteh

  1. Salam cik, saya nak tumpang tanya sikit boleh?
    Untuk introductory page tu, nak letak apa eh?

    Memula saya ingatkan introduction, tapi rupanya introduction dekat chapter1.. Harap cik sudi tolong saya ;(

    fareha.razali@gmail.com

    Terima kasih cik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. tny sikit jer ye??? janji tw sikittttt jerrr >_<

      Delete
  2. Salam...boleh saya taw bagaimana isi kandungan report dibuat?contoh introduction pasal pe n bagaimana ditulis..adakah seperti menulis tentang company atau pasal diri peserta?

    ReplyDelete
  3. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
    Encik Amirul boleh email sy? Senang sikit nk communicate

    ReplyDelete
  4. Assalam Cik,

    Ade contoh tak report FTR ni....minta jasa baik CIK untuk kongsikan....terima kasih

    boleh emailkan di muhamadyunus5244@gmail.com

    ReplyDelete
  5. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
    Encik Yunus, In Sha Allah sy emailkn

    ReplyDelete
  6. HI,
    saya pun nak start buat FTR tapi tak ada reference untuk start.
    sangat harap boleh share example FTR sebagai rujukan.....terima kasih

    boleh email kongsi kpd ahhockkoko@gmail.com

    ReplyDelete
  7. HiCik,

    Nak start buat FTR tapi tak ada reference. harap cik dapat share report FTR ....jasa baik CIK dihargai....terima kasih

    boleh email

    ReplyDelete
  8. Cik, pening dengan ftr.
    Tak tahu macam mana start.
    Bolehkah cik pinjam reference ?
    Email: jess_wei89@hotmail.com

    ReplyDelete
  9. Cik, pening dengan ftr.
    Tak tahu macam mana start.
    Bolehkah cik pinjam reference ?
    Email: jess_wei89@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Salam sis..bleh email sy juga ain.petals@gmail.com
      nk tya psl introductory page n details..tq sis

      Delete
  11. Salam sis..bleh email ftr utk rujukan x?
    email ke : hotshoot81@yahoo.com

    Terima Kasih

    ReplyDelete
  12. assalamualaikom..

    Ade contoh tak report FTR ni....minta jasa baik CIK untuk kongsikan....terima kasih

    boleh emailkan di zahirshabirin@gmail.com

    terima kasih cik..
    Semoga Allah swt merahmati cik..

    ReplyDelete
  13. Selamat petang Cik Umie,

    Boleh tak Cik Umie share FTR untuk dijadikan rujukan?
    Saya nak start FTR tapi tengah pening kepala.
    Harap cik boleh email ke gnemmil@gmail.com
    Terima Kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. same la kita.. :P
      boleh.. no problem.. ilmu utk dishare ye x

      Delete
  14. assalammualaikum sis...
    sory gangu
    saya nak tnya sis ada sample FTR x??
    sya nk refer... tengah pening... mengharap sangat...

    najla_2712@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  15. assalammualaikum sis...
    sory gangu
    saya nak tnya sis ada sample FTR x??
    sya nk refer... tengah pening... mengharap sangat...

    najla_2712@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  16. assalammualaikum sis...
    sory gangu
    saya nak tnya sis ada sample FTR x??
    sya nk refer... tengah pening... mengharap sangat...

    najla_2712@yahoo.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  17. Cik
    Nk FTR buat sample plssssss~
    zulhar.maklumatku@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Cik umie ni cantik bgt!
    blh mintak FTR CePSWAM :D
    hehe zulhar.maklumatku@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Salam cik umi jika tak keberatan boleh x share ftr report kepada sy sbgai rujukan ? Tambah lagi bab improvement saya buntu. Tq cik ummi
    Email saya :nurfanazeri@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Salam, jika x keberatan boleh x share dengan saya report cik sebagai rujukan? email saya : anafira_hbi@yahoo.com... semoga bertambah pahala cik umi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,

      Boleh tolong share FTR, saya nak buat tak ada idea dan tak tahu macam mana nak mula.
      Boleh tolong email kepada saya..
      nazas77@yahoo.com

      Delete
  21. Assalamualaikum..
    Cik, boleh tak share dengan saya bagaimana nak buat ftr report?
    bagaimana cik dapat rujukan nak buat tu?
    email saya: nurin8765@gmail.com
    Terima kasih..

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum..
    Boleh share FTR...saya sedang buat..tak ade rujukn nak refer..
    email saya: kita_29@yahoo.com
    tq ☺

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum..
    Boleh share FTR...saya sedang buat..tak ade rujukn nak refer..
    email saya: mdnor1992@gmail.com
    tq ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      إن شاء الله In Sha Allah

      Delete
  24. Assalamualaikum..
    Boleh share FTR...saya sedang buat..tak ade rujukn nak refer..
    email saya: mdnor1992@gmail.com
    tq ☺

    ReplyDelete
  25. HI,
    saya pun nak start buat FTR tapi tak ada reference untuk start.
    sangat harap boleh share example FTR sebagai rujukan.....terima kasih

    email kongsi kpd jordenlimkm@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Salam..

    Boleh saya tahu bila kita dah ambil exam tu, berapa lama kita akan dpt tahu result?

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Selalunya dlm 10bulan jugak

      Delete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Hari yg dinanti telah tiba.. bukan main seronok lagi budak2.. mak pak budak pon seronot ...