FTR Report

3:21 PM


Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye

amende FTR report?

Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report (thesis)

Dari January 2017, umie dok hold thesis ni.. alamakk...

Image result for scheduled waste cepswam

Umie, silalah dengan gigihkan berusaha ye? Target sebelum June 2017 boleh???

Sila garu kepala lutut & siapkan ye

hmmmm.. rindu kat budak2 ni.. group whatsapp sesekali dok jengah jgk.. xboleh blah kepala gile2 durng


You Might Also Like

13 cutie berceloteh

  1. Salam cik, saya nak tumpang tanya sikit boleh?
    Untuk introductory page tu, nak letak apa eh?

    Memula saya ingatkan introduction, tapi rupanya introduction dekat chapter1.. Harap cik sudi tolong saya ;(

    fareha.razali@gmail.com

    Terima kasih cik ;)

    ReplyDelete
  2. Salam...boleh saya taw bagaimana isi kandungan report dibuat?contoh introduction pasal pe n bagaimana ditulis..adakah seperti menulis tentang company atau pasal diri peserta?

    ReplyDelete
  3. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
    Encik Amirul boleh email sy? Senang sikit nk communicate

    ReplyDelete
  4. Assalam Cik,

    Ade contoh tak report FTR ni....minta jasa baik CIK untuk kongsikan....terima kasih

    boleh emailkan di muhamadyunus5244@gmail.com

    ReplyDelete
  5. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
    Encik Yunus, In Sha Allah sy emailkn

    ReplyDelete
  6. HI,
    saya pun nak start buat FTR tapi tak ada reference untuk start.
    sangat harap boleh share example FTR sebagai rujukan.....terima kasih

    boleh email kongsi kpd ahhockkoko@gmail.com

    ReplyDelete
  7. HiCik,

    Nak start buat FTR tapi tak ada reference. harap cik dapat share report FTR ....jasa baik CIK dihargai....terima kasih

    boleh email

    ReplyDelete
  8. Cik, pening dengan ftr.
    Tak tahu macam mana start.
    Bolehkah cik pinjam reference ?
    Email: jess_wei89@hotmail.com

    ReplyDelete
  9. Cik, pening dengan ftr.
    Tak tahu macam mana start.
    Bolehkah cik pinjam reference ?
    Email: jess_wei89@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Salam sis..bleh email sy juga ain.petals@gmail.com
      nk tya psl introductory page n details..tq sis

      Delete
  11. Salam sis..bleh email ftr utk rujukan x?
    email ke : hotshoot81@yahoo.com

    Terima Kasih

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...