Segmen Pencarian Bloglist Peaceful by Najihah

10:57 AM

Segmen Pencarian Bloglist Peaceful by Najihah



Syarat - syarat segmen pencarian bloglist peaceful by Najihah:
  1.  Anda WAJIB follow blog ini. Jangan risau kerana saya akan follow back anda semua. 
  2. Setiap peserta perlu MELETAKKAN SEMULA blog peaceful ini dalam senarai bloglist anda semua. Jangan tipu na~ Saya akan semak.
  3. Tidak dilupa juga anda semua perlu MEMBUAT SATU ENTRY dan letakkan banner tersebut dalam entry anda. 
  4. Setelah siap membuat entry, tinggalkan link entry anda di bahagian komen.

You Might Also Like

5 cutie berceloteh

  1. terima kasih kerana sertai ini senarai para peserta
    http://thisisme-38.blogspot.com/2017/04/senarai-peserta-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  3. Hi Ucing datang dari segmen yang sama.Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • ุณُุจْุญَุงู†َ ุงู„ู„ّู‡ (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู… ูˆุฑุญู…ุฉ ุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑูƒุงุชู‡ ฮ‘ั•ั•ฮฑโ„“ฮฑะผฯ…'ฮฑโ„“ฮฑฮนะบฯ…ะผ  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  ๐Ÿ’– 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...