Stress ka?

Daily 7:23 PM

Cheghite dolu2

Daily 8:45 PM

Transformasi pertama pt5

Daily 5:31 PM

Transformasi pertama pt4

Daily 8:17 PM

Bowling @ OU

Daily 10:48 PM

Transformasi pertama pt3

Daily 1:08 PM

Pesanan utk diri sndiri

Daily 12:57 PM

Sabar, sabar & sabar

Emo 10:15 AM

Transformasi pertama pt2

Daily 9:47 AM

Transformasi pertama pt1

Daily 4:11 PM

Age Character Calculation

Daily 10:45 AM

Bengkoknya wanita

Sharing is caring 3:03 AM

Amanah

Sharing is caring 11:12 PM

Secret recipe

Daily 3:51 PM

Puaskah

Emo 12:44 PM

Kelesuan pgi Selasa

Daily 10:10 AM

Happy Bday

Daily 5:30 PM

Kembali Terjalin?

Emo 4:44 PM

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الحمد لله Alhamdulillah kita di pinjamkan lagi nafas tahun ini utk sama2 menjalani ibada...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...