Transformasi pertama pt3

1:08 PM

Dh ari jumaat.. Ckit punya ckit pun, brng xabeh2 plak tu nak packing... ermh... abg man mc le plak ari neh.. dh xbleh dia nak katok umie dgn tongkat

daripd hari rabu lgi, umie xdpt nak concerntrate pd apa yg umie wat.. fikiran umie melayang ntah kemana.. ini kh dinamakn permulaan pertama? Kata supervisor umie, ini merupakan langkah pertama utk umie berjaya.. betlkh begitu?! umie xmeragui kemmpuan umie, tpi tataw r cmner nak terangkan.. dalm dada neh mcm ada kupu2 dok terbang sana sini..

umie perlu kuatkan semangat.. umie perlu kuatkan hati, tabahkn jiwa.. (ekceli, xsOka nak memulakan yg baru je.. uhuu..) apa2 pun kalu nak start yg baru sure xbest kan? terutama lau melibatkan keje.. dh lepas start tu, dh taw pe tugas semua2, kira dah ok r.. xde dh Abg Man nek motor, uhuu xde dh abg hafiz nek keta.. xde dh nak ngambek gambo abg man tdo.. xde dh nak buli2 abg man.. dok la umie sowang2 kat tingkt 3 bersama dgn 46staff lain. umie dh terbiasa deal dgn 4 org je selama ni.. now 46..

chayok3!! i can doit!! ape je yg umie xleh wat?? ape je yg umie xbleh harungi? umie kuat!! umie tabah!!! umie cekal!!!!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..