Friday, January 22, 2010

Transformasi pertama pt3

Dh ari jumaat.. Ckit punya ckit pun, brng xabeh2 plak tu nak packing... ermh... abg man mc le plak ari neh.. dh xbleh dia nak katok umie dgn tongkat

daripd hari rabu lgi, umie xdpt nak concerntrate pd apa yg umie wat.. fikiran umie melayang ntah kemana.. ini kh dinamakn permulaan pertama? Kata supervisor umie, ini merupakan langkah pertama utk umie berjaya.. betlkh begitu?! umie xmeragui kemmpuan umie, tpi tataw r cmner nak terangkan.. dalm dada neh mcm ada kupu2 dok terbang sana sini..

umie perlu kuatkan semangat.. umie perlu kuatkan hati, tabahkn jiwa.. (ekceli, xsOka nak memulakan yg baru je.. uhuu..) apa2 pun kalu nak start yg baru sure xbest kan? terutama lau melibatkan keje.. dh lepas start tu, dh taw pe tugas semua2, kira dah ok r.. xde dh Abg Man nek motor, uhuu xde dh abg hafiz nek keta.. xde dh nak ngambek gambo abg man tdo.. xde dh nak buli2 abg man.. dok la umie sowang2 kat tingkt 3 bersama dgn 46staff lain. umie dh terbiasa deal dgn 4 org je selama ni.. now 46..

chayok3!! i can doit!! ape je yg umie xleh wat?? ape je yg umie xbleh harungi? umie kuat!! umie tabah!!! umie cekal!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...