Door Gift

3:03 PM

kisah door gift nye plak... ermh... mnx tolong kat nora jgk tok survey2 mana yg ptt... hiks!

tpi sekrng neh, umie perasan gak lar kan... mmg jarang org nak bgi bunga telur da.. bunga telur juz tok bunga pahar je kn3?









mcm hok2 neh, suggestion buley wat tok VIP kot?



laling? santek kn?kn3? aduyaii... nama ngengantin Anis plak tueh! aduyaiii!!! ni yg tergewdix2 dh nieh =P tpi umie dolu2 mmg xde pun pelamin2 neh.. ntah nape xsoka r nak tayang2 diri nieh uhuu... lau gewdix bergambo kat pelamin org nak plak.. ^_^

wah!!! hby3... hby??? muley x hny dpt hok cenggini? (abeh r hby i taw!!!) kuang3!

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..