Transformasi pertama pt1

4:11 PM

pgi2 masuk opis dgn wajah ceria nya (walaupun cuaca agak mendung) umie menghayunkan langkah dh macam mak limah balek dari pekan. org pertama yg umie carik ialah... sapa laie lau bukan supervisor umie, Jane

"morning jane.."
"morning hanisah.."
"eayh? nape neh? xcukup tdo k? u look a mess"
"no... im sad.."
"why jane?? why??" sejak dgr berita tu, umie tergumam seketika... selera tuk mkn roti bakar yg dibekalkan terus ilang. Otak umie ligat memikirkan sesuatu.. mmpu ke umie wat semua2 tu? Dari position yg cikai2 neh terus ke executive level??

erm... pape pun, jumaat ni umie last kat cinih.. =( sedihnya nak tggl abg man, abg hafiz & Jane.. kptsn dh pun dibuat...

REDHA jelah...

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..