Back 2 sekolah!

9:05 AM

Umie mmg payah nak bukak mata uhuu... almaklumlah... lewat tidO kan (nak slahkan sape?? sila lh jwb sendiri ok?) pgi ckit punya payah nak bgn uhuu... adik org yg paling excited nak g skolah.. ;) tgk lah aksi nya..

kisah sikakak plak, umie bz g anto adik ke kafa, sikakak ada perhimpunan kat laman bistari. Terkocoh2 umie dh mcm xcukup kaki tgn plak ghasenya.. masuk kat sekolah depa, tgk2 kakak dok merah2 bijik mata teriak... sorang cikgu cuba bertanyakan kenpa menangis. Ghupenya, dia xjmpa kelas!!! aduyaii!! thn lepas dok kesian kn anak org, thn ni jdi kat anak aku le plak!! uhuu... sabau jeLah!!

"adik, nak taw? ada org tu menangeh g skolah"
"hah?! sape? kakak? eii wat malu je, mcm baby!! adik pun xnangeh g sekolah, seronok je adik jmpa kawan2" makheh! bijak sunggOh mulut budak ni? uhuuu..

Pgi tdi umie g anto adik g skolah... tgk ada sorang je budak dlm kelas. Umie perhatikan siadik ni jenis cermat ckit.. uhuuu... lagu sapa pun tataw r =P

"adik study elok2 taw! jap lgi tyme rehat umie dtg ye?" sambil kucup pipi & dahi adik.
"umie x keje ke arini?" terkezot umie dgr bila budk yg ngah dok melayan diri tu bersuara... Zuree Fauzan..

"erm... x.. umie cuti.."
"ohh.. bila umie keje?" wah!! fandei sunggoh ini budak interview umie.... ada 'calon' nieh... kuang3.. siyes bijak budak ni bersembang... xsngka nmpak je pendiam... ;)

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..