Transformasi pertama pt4

8:17 PM

dh ari rabu.. cpt nya msa berlalu, Allah je lah yg tahu.. meeting punya meeting, tgk jam dh pukul 5:30! hah? cpt seyh!!! uhuuu.. pdhal 'task' ada gak laie yg blum clear... berpino da mata neh.. uhuuu (hby.. ghase2nya kne teman hney g tukar sepek mata taw3! uhuu) bebudak opis dh gelak2 kn umie cOz umie dh mula berjln mcm flashgurl muahaha... da, nak wat cmner kan.. redHa jelah... gud tok keep fit gak kn? ahak!

mcm pgi tdi, umie nak cpt punya psl, g sambar susu segera yg dlm fridge kat uma, ntah cmner & xtaw knp susu tu da basi.. uhuu... ntah cmner umie bleh tertelan plak tu!! eiuw!!! punyalah sakit perut pgi tdi, tpi dh keje punya psl, umie telan ponstant & teruskan keje... g toilet siap terbuang2 apa yg ptt, muntah pun sama naek, uhuu.. mencik taw!!

pd 25hb, brmula lh PENGHIJRAHAN umie (alohai! dari GF ke A3 je pun) =P tpi cedh woo... uhuu.. mula2 tu, rsa janggal jugak lah, tpi kental kn aty.. sampai lah ke harini terlalu byk lagi 'task' yg perlu umie catchup & byk lgi yg perlu umie tmpuhi.. bgus jugak tu sbnrnya... umie xkan ada msa nak pk yg bukan2 & xkan ada msa tok 'kejar' benda2 bodo lgi dh..

cmner2 pun, tgk r C902 neh.. amcm? cun x? muahaha.... da, nOmbo baru kn, kene r hp bru.. hiks!!! tataw3... laLala..



You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...