Transformasi pertama pt4

8:17 PM

dh ari rabu.. cpt nya msa berlalu, Allah je lah yg tahu.. meeting punya meeting, tgk jam dh pukul 5:30! hah? cpt seyh!!! uhuuu.. pdhal 'task' ada gak laie yg blum clear... berpino da mata neh.. uhuuu (hby.. ghase2nya kne teman hney g tukar sepek mata taw3! uhuu) bebudak opis dh gelak2 kn umie cOz umie dh mula berjln mcm flashgurl muahaha... da, nak wat cmner kan.. redHa jelah... gud tok keep fit gak kn? ahak!

mcm pgi tdi, umie nak cpt punya psl, g sambar susu segera yg dlm fridge kat uma, ntah cmner & xtaw knp susu tu da basi.. uhuu... ntah cmner umie bleh tertelan plak tu!! eiuw!!! punyalah sakit perut pgi tdi, tpi dh keje punya psl, umie telan ponstant & teruskan keje... g toilet siap terbuang2 apa yg ptt, muntah pun sama naek, uhuu.. mencik taw!!

pd 25hb, brmula lh PENGHIJRAHAN umie (alohai! dari GF ke A3 je pun) =P tpi cedh woo... uhuu.. mula2 tu, rsa janggal jugak lah, tpi kental kn aty.. sampai lah ke harini terlalu byk lagi 'task' yg perlu umie catchup & byk lgi yg perlu umie tmpuhi.. bgus jugak tu sbnrnya... umie xkan ada msa nak pk yg bukan2 & xkan ada msa tok 'kejar' benda2 bodo lgi dh..

cmner2 pun, tgk r C902 neh.. amcm? cun x? muahaha.... da, nOmbo baru kn, kene r hp bru.. hiks!!! tataw3... laLala..



You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...