Transformasi pertama pt4

8:17 PM

dh ari rabu.. cpt nya msa berlalu, Allah je lah yg tahu.. meeting punya meeting, tgk jam dh pukul 5:30! hah? cpt seyh!!! uhuuu.. pdhal 'task' ada gak laie yg blum clear... berpino da mata neh.. uhuuu (hby.. ghase2nya kne teman hney g tukar sepek mata taw3! uhuu) bebudak opis dh gelak2 kn umie cOz umie dh mula berjln mcm flashgurl muahaha... da, nak wat cmner kan.. redHa jelah... gud tok keep fit gak kn? ahak!

mcm pgi tdi, umie nak cpt punya psl, g sambar susu segera yg dlm fridge kat uma, ntah cmner & xtaw knp susu tu da basi.. uhuu... ntah cmner umie bleh tertelan plak tu!! eiuw!!! punyalah sakit perut pgi tdi, tpi dh keje punya psl, umie telan ponstant & teruskan keje... g toilet siap terbuang2 apa yg ptt, muntah pun sama naek, uhuu.. mencik taw!!

pd 25hb, brmula lh PENGHIJRAHAN umie (alohai! dari GF ke A3 je pun) =P tpi cedh woo... uhuu.. mula2 tu, rsa janggal jugak lah, tpi kental kn aty.. sampai lah ke harini terlalu byk lagi 'task' yg perlu umie catchup & byk lgi yg perlu umie tmpuhi.. bgus jugak tu sbnrnya... umie xkan ada msa nak pk yg bukan2 & xkan ada msa tok 'kejar' benda2 bodo lgi dh..

cmner2 pun, tgk r C902 neh.. amcm? cun x? muahaha.... da, nOmbo baru kn, kene r hp bru.. hiks!!! tataw3... laLala..



You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..