Transformasi pertama pt2

9:47 AM

Umie dikehendaki melaporkan diri pd mggu depan 25hb January. Hmm.. satu suasana baru akan umie alami.. bukan bermkna umie xsuka terima. Tpi tuk lalui satu 'perkenalan' baru bgi umie amat membosankan. sapa xsoka ye x dgn kenaikan pangkat tnpa kita sndiri yg nak? mmpu ke umie wat semua2 ni? Umie dh hmpir 2thn lebiy xdeal dgn sourcing, PR & etc. Paling umie seriau ialah berurusan dgn staff2. Tapi Alhamdulillah jugak lah kiranya, umie bakal menghilangkan semua2 kenangan yg xpatt umie kenang sewaktu 2009 dgn lebih senang lgi.. mana xnye.. umie akan kehulur hilir menguruskan building facility yg besarnya melebihi padang bola sepak nun.. ahOk!

hahahaha... bgus tok keep fit neh! chayok3!! kan hby?? so, tuk adiah kenaikan pangkat honey, pe honey dpt eay?? nk gak adiah taw3!! =P lalala.. (materialistik sOnggOh haku neh)

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. CONGRATULATION & CELEBRATION!!!
    CHAIYOOK CHAYOOKKKK
    SO LEPAS NI...KITA LEH MKN PIZZA HASIL GAJI BARU EKK..HEHEHEHHEH

    ReplyDelete
  2. syah? len kali boh nama r... aduyaii

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..