Sunday, January 03, 2010

Kisah thn baru

xkemana pun new year eve nieh, termasOk lah tyme2 cuti... asyk mencapap je pun.. weng!

g makan kat luar mlm 1hb tu, ntah pe yg umie oder sedar2 pas makan bibir da bengkak semcm.. uhuuu... camnO lah tu.. umie order nasi goreng USA & tomyam daging... ghese2nya, dlm tomyam tu kot... uhuuu..



xsakit... tpi gatai!!! ghase2 mm nak garu pakei jari je pun.. tpi ok, bsok pgi nya da xgatai dh pun.. ahok!

dgn gaban2 ni pun durang cbok dok men dgn najmi..











okey... da abeh da.. muahaha..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...