Sunday, January 03, 2010

Parking

(cmnilah double parking yg umie katakan tu, keta kaler itam sebelah kiri ni lah keta umie, keta kancil tu da bLah da, lau x, keta umie blocking keta dy.. ni bru pas ujan r nieh.. uhuu)


Slalu dari umah mak, ptg isnin baru umie balek umah. Tpi disebbkn bsok gaban2 tomei umie ni akan mulakan persekolahan, jadi umie balek la awai.. gosok baju pun blum lagi ni taw!!! ujan le plak.. ckit punya lebat daaa... parking kat area uma umie ni, mmg double parking.. disebbkan ramei da balek dari kg, so umie terpaksalah parking dpn keta owg.. aduyaii! tup2, tyme ujan betul2 lebat kedengaran munyik hon ckit punya menyakitkan aty plak tu!! jengok2 rupanya sebijik kancil putih yg drive kat dlm nye tergewdix & terkocoh2 mmbunyikan hon!! eiii!!! (cool umie, cool dlu!!) umie da urut dada dh.. ane xnye, driver pun pk lah kejap... kan ujan lebat ni, sabo2 lah kan??

disebabkan azam tahun ni ialah namo marah2 org dah, umie kuar dari umah dgn xberpayungnya g nak repark keta. umie berdiri depan2 keta kancil putih sambil tenong kat siempunya kancil putih berkenaan. seb bahek lah tingat balek azam.. JANGAN MARAH2 DH, JANGAN NGENGENG2 DAH, JGN FIRE2 DH, JGN JGN JGNNNNNNN... dgn sengey sumbing pd sidriver, umie alihkan keta... mamat tu kuao umie pun park lah keta kat tempat berkenaan. mamat pun tggu awek dy yg ngah bersiap2... pandai plak taw ujan, awek xbley kene ujan, owg laen g mam r ek?? ermm... xpe2.. JGN CURANG & WAT PENGKHIANATAN sudh... betul x hby??

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...