Parking

3:50 PM

(cmnilah double parking yg umie katakan tu, keta kaler itam sebelah kiri ni lah keta umie, keta kancil tu da bLah da, lau x, keta umie blocking keta dy.. ni bru pas ujan r nieh.. uhuu)


Slalu dari umah mak, ptg isnin baru umie balek umah. Tpi disebbkn bsok gaban2 tomei umie ni akan mulakan persekolahan, jadi umie balek la awai.. gosok baju pun blum lagi ni taw!!! ujan le plak.. ckit punya lebat daaa... parking kat area uma umie ni, mmg double parking.. disebbkan ramei da balek dari kg, so umie terpaksalah parking dpn keta owg.. aduyaii! tup2, tyme ujan betul2 lebat kedengaran munyik hon ckit punya menyakitkan aty plak tu!! jengok2 rupanya sebijik kancil putih yg drive kat dlm nye tergewdix & terkocoh2 mmbunyikan hon!! eiii!!! (cool umie, cool dlu!!) umie da urut dada dh.. ane xnye, driver pun pk lah kejap... kan ujan lebat ni, sabo2 lah kan??

disebabkan azam tahun ni ialah namo marah2 org dah, umie kuar dari umah dgn xberpayungnya g nak repark keta. umie berdiri depan2 keta kancil putih sambil tenong kat siempunya kancil putih berkenaan. seb bahek lah tingat balek azam.. JANGAN MARAH2 DH, JANGAN NGENGENG2 DAH, JGN FIRE2 DH, JGN JGN JGNNNNNNN... dgn sengey sumbing pd sidriver, umie alihkan keta... mamat tu kuao umie pun park lah keta kat tempat berkenaan. mamat pun tggu awek dy yg ngah bersiap2... pandai plak taw ujan, awek xbley kene ujan, owg laen g mam r ek?? ermm... xpe2.. JGN CURANG & WAT PENGKHIANATAN sudh... betul x hby??

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Tonight you're mine completely You give you love so sweetly Tonight the light of love is in your eyes But will you love me tomorrow? I...