List barang2 hantaran

1:48 PM

Arahan per-1

barang2 hantaran...

ghase2 mcm manyak jeh, tpi bila nak wat, ghase2 tadok la plak.. uhuuu... mati kutu lohh... ok lah, lets try je r keh? lau de pape yg trtinggal, buley add nnti kan?..

Telekung/sejadah
Al-Quran
Pakaian
Makeup
Barang kemas
Kasut
Buah-buahan
Kek
Kuih muih
Tuala
Selendang/tudung
Gula-gula/Coklat


ermh... pe lagi ek?? uhuu...

jam tgn?
cincin utk pihak lelaki yg diukir?
pulut kuning?
pot puri??
tepak sirih
bunga rampai
handbag
sirih junjung


owhh!! lupa3!! kat umah belambak buku2 ngengantin & hantaran... muahaha.. buley refer!! set!!

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. stoberi celop coklat (cam siti tu),
    wajik --- rasanya ramai yg dah tak buat nie
    Kalo kaya raya, henset blekberi pun ok gak...

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..