Lembaran pertama di thn 2010

6:18 PM

Wah!! Dah tahun baru.. muahaha.. thn baru, azam baru, suasana baru, org baru, hoh?! =P tataw3...

1st azam.. turunkan berat badan yg da memboyot ni! uhuuu.. bantulah ambo... lau xdpt turunkan berat badan ni, bgi lah org2 disekeliling ambo gmok samo2.. amacm? adil kan? wewitt!!

Isnin ni, umie coti 3 hari tok anta gaban2 g sekolah.. yg rsau coz adik seklah pgi le plak, kakak sekolah petng.. uhuu.. cmner tue?

Buku2 pun dh siap balut2 bagai.. senak tak jari jemari ni mbalut buku, sorang je buku dekat 20 bijik... seb baek xpyh balut buku exercise.. lau x, lgi lh haru biru..

haaa.. pd yg perasan tu, ni kali kedua umie tukO 'umah' wakaka.. bukan pe, terperasan plak 'umah' hok ni santek.. almklumlah, warna favorite umie kan? haaa!! now tambah satu lgi kaler.. jeng3.. 'biru firus'.. ha!! santek kan kaler dia??

warna2 yg umie suka selalunya, mendamaikan, terang, garang tapi kalu kene pada sentuhn kaler tu akan jadi lembut plak.. (amende aku merepek kn nie?) ntah! papelah...

cukplh kot takat ni catatan pertama wat 2o10.. tOk semua, jom kita sama2 lebarkan sayap tok sempurnakan azam kita bgi 2o10.. chaiyOk3!!


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...