Lembaran pertama di thn 2010

6:18 PM

Wah!! Dah tahun baru.. muahaha.. thn baru, azam baru, suasana baru, org baru, hoh?! =P tataw3...

1st azam.. turunkan berat badan yg da memboyot ni! uhuuu.. bantulah ambo... lau xdpt turunkan berat badan ni, bgi lah org2 disekeliling ambo gmok samo2.. amacm? adil kan? wewitt!!

Isnin ni, umie coti 3 hari tok anta gaban2 g sekolah.. yg rsau coz adik seklah pgi le plak, kakak sekolah petng.. uhuu.. cmner tue?

Buku2 pun dh siap balut2 bagai.. senak tak jari jemari ni mbalut buku, sorang je buku dekat 20 bijik... seb baek xpyh balut buku exercise.. lau x, lgi lh haru biru..

haaa.. pd yg perasan tu, ni kali kedua umie tukO 'umah' wakaka.. bukan pe, terperasan plak 'umah' hok ni santek.. almklumlah, warna favorite umie kan? haaa!! now tambah satu lgi kaler.. jeng3.. 'biru firus'.. ha!! santek kan kaler dia??

warna2 yg umie suka selalunya, mendamaikan, terang, garang tapi kalu kene pada sentuhn kaler tu akan jadi lembut plak.. (amende aku merepek kn nie?) ntah! papelah...

cukplh kot takat ni catatan pertama wat 2o10.. tOk semua, jom kita sama2 lebarkan sayap tok sempurnakan azam kita bgi 2o10.. chaiyOk3!!


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..