Stress ka?

7:23 PM

sejak dari last week, umie alami sakit kat bahu kanan & bila tyme sakit umie rsa xbleh nak bernafas sangat2. Ada sekali tu, umie sampai rsa nak pitam uhuu.. akhirnya, umie g jugak2 ke kinik siang tadi.. bukan xnak, tpi mmg xde masa! betul! xtipu!! uhuu.. semalam walaupun xbrapa nak sehat, umie gagahkn jugak2 tukar cadar, sapu sawang, ngemas itu ini, & bebagai2 lah yg umie wat! nmpak ceria ckit umah bila da clear semua2 tu.. itu pun nak tukar langsir xtertukar2 lagi.. bukan pe, tukar langsir la yg ngambik masa.. stail umie, bila tuka sudah pasti umie akan terus lap2 tingkap!!! itu pun tingkap kat bilik belakang termasuk dgn pagar2 pun umie dah lap2 semua! amek ko!! habuk nya berkilo!! hak3!! pintu2 pun umie lap!! wau!! berkilat woo!! jgn jelez! muahaha..

owh ya! kata doct umie da mula menunjuk kn simptom2 stress (hah?! ye ka?), akibat pergerakan yg 'kalut' & pantas, otot umie alami sedikit kecederaan & angin (hah? otot pun angin ka?) disebabkan itu, umie diberi ubat relex otot, tahan sakit & krim panas utk sapu.. adoi la.. k menelan ubat relex otot tu, punya lah azab!! ckit punya besar beb!! terkulat2 umie menelan ptg tdi uhuu..



mcm mna pun, umie ok lah... xde pape yg siyes2.. okey bangat!!! betul!!! stress?? xde makna nya.. umie epi je what... aduyaii... truja lebiy kot? muahaha

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..