Perlu kh kecantikan itu?

9:09 AM

Heh! Penting k paras rupa pd insan bergelar lelaki?? Erm.. tpi npe ek? nak tnya sape eayh psl cenggini? =P cmner pun, secara puratanya lelaki mmg memandng pd kecantikan... yelah, sape xsonok lau mber2 puji "wah! awek ko cantek siut!!" @ "untung ko, dpt owg umah lawo"

erm.. bgi umie lah, kecantikan tu mmg lah penting. tpi xdelah sampai kita asyk mencari kesempurnaan, ye x? coz dlm dunia ni ane ade yg sempurna... pasangan kita lah yg akan melengkap kan segala kekurangan yg ada pd diri kita.. yg penting 'Nawaitu' ada betul?

mcm umie, umie xbrapa nak soka sngat org puji2 neh... coz ghase mcm durang ada 'udang sebalek mee' muahaha... mmg lah xsemua yg wat cenggitu. tpi ntah lah... payah r nak cerita.. sape yg kenal umie taw lah cmner umie.. lau mai tyme gewdix, xpe je nak puji2 neh! lau mai tyme ngengeng, bahek men jauh2 muahaha...

mcm ada lah org tu kan, depan2 dia dok puji Jue Aziz tu mantop... aduyaiii... xbleh blah langsung... tpi mmg Jue lawo pun.. sweet sngat..


CHOP!!! umie pon ngh nak start diet balek neh!! da dekat semggu gak la kan start... tpi, mmg bnyk tol dugaan uhuuu... offmate siap belikan dacik lemak plak tueh!!! eiiii!! mencik taw!! kang tengahari kang dgn pizza nye... mati lohhh.... uhuuu... cm ner nak jga kesantikan neh??? eii!!


haaa!!! ni kisah nasik lemak doploh neh... Sugu offmate satu dept ngan umie, smlm mnx umie msukkan lagu dlm enset 5800 dia, peh tu ckp r kat dia, nak nsi lemak doploh! Siap gado2 bagai!!

"u satu bungkus pun tarak buley habis"
"ahh!! xkira3!!! lau x pancitkan tayar" =P tersengeh2 sugu..
hamek ko pgi ni, siap lauk ayam plak lgi... uhuu... seb bahek dpt pengaruhi supervisor umie tok sama2 mkn nasi lemak 20 neh... uhuuu... abeh diet ku arini! lepas ni, muley zZzzzzZzzzz.... ^_^

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...