Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

1:13 PM

KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER

You Might Also Like

14 cutie berceloteh

  1. mujur elsa bw sini sebab elsa tak dapat url blog awak dekat entry elsa. maybe awak terlupa nak letak url blog awak dekat kotak komen entry ga elsa huhu. okay elsa dah update nama awak dalam list. jangan lupa bw peserta lain. goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah)
      Ye ke? Sorry ye dear; tq btw

      Delete
  2. good luck..singgah dari GA yang sama http://msvelentine.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yang sama... goodluck :D

    https://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html?showComment=1486651484132#c3635106518207582906

    ReplyDelete
  4. Gooluck.. jemput join ya :) http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-mac-2017-by-fws.html <33

    ReplyDelete
  5. good luck dear..singgah dari ga yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  6. hai..datang dari ga yg sama..good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  7. hai. singgah dri GA yg sama. :) goodluck

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  8. good luck sis :D Mellya singgah dari GA yang sama :)
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum 😊 Saya Elsa, penganjur Giveaway: Happy Birthday Elsa! by Elsaalicious & Sponsors

    Tahniah! Anda pemenang GA ELSA!!! http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/senarai-pemenang-giveaway-happy.html

    Untuk tebus hadiah, sila klik url diatas dan baca sampai habis tau tau hehe. Jika tiada respon sebelum 12 mac 2017, elsa dan para sponsor akan burn hadiah / cabut nombor peserta lain

    Terima kasih sebab join 😘

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..