syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...

Pencarian bloglist mac 2017 by fws

7 Comments


syarat dia simple je...

- Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe
-klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai habis loading
*mention dekat komen/cbox kalau nak farah click korang punya jugak*
-like gambar ni -> KLIK SINI
- buat entry "Pencarian bloglist mac 2017 by fws"
-komen korang punya link

- 10 blog dicari untuk blog ni
- 5 blog dicari untuk Main blog farah
Kalau penyertaan lebih, mungkin hadiah akan ditambah

Start dari 10/2 hingga 28/2


You may also like

7 comments:

nadia md radzi said...

singgah dari segmen yang sama
http://aimanziyad.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-mac-2017-by-fws.html

Mas_FVOME said...

Salam,hi! saya join..FB tu content x available la awk

http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/02/pencarian-bloglist-mac-2017-by-fws-28.html

Lady Tash Roy said...

Salam Joining..

Tapi salah satu syarat link problem???

http://radenotion.blogspot.com/2017/02/segment-bloglist-mac-2017-by-fws.html

Farah Wahidah said...

Terima kasih join :) goodluck!

Balqis Batrisyia said...

Same la.. lepas posting baru perasan.. tpi dh bgtw owner blog uhuu

Balqis Batrisyia said...

Anda di tag utk contest
https://umienurpu3.blogspot.com/2017/03/1st-contest-shazyanas-tupperware-2017.html

Belogs JM said...

jalan-jalan

https://belogsjm.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-mac-2017-by-fws.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...