GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

9:46 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм


yeayyy!!! contest



BANNER GIVEAWAY


SYARAT - SYARAT ;

1. Follow blog shfyqhazhr - (click here*wajib

2. Follow ig & FB - @shfyqhazhr | Shafyqah Azahar *takwajib

3.Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM *(please backlink to this post) *wajib

4. Dalam entry penyertaan boleh komen mengenai blog sha ; kekurangan blog sha / apa yang perlu ditambah atau dibuang! & kalau korang rajin lagi bolehlah komen di entry entry lama sha hehehe *takwajib 
Sebenarnya kan... kan.. xperlu tambah apa2 dh.. kiut gile dh blog awak tu.. serius!! Simple, neat & superbly clean. 


5. Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat komen di post ni!

.
HADIAH ;


SEBUAH PLANNER 2019 x 4 orang

Details mengenai Planner 2019 - BACA SINI


You Might Also Like

18 cutie berceloteh

  1. Best of luck, sis.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, datang singgah daripada GA yang sama.. Semoga berjaya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. وعليكم السلام و رحة الله و بركاته Wααℓαιкυмυѕαℓαм
      Good luck jgk sis

      Delete
  3. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  4. Singgah melawat sini.

    Dari segmen yang sama. Good Luck ye.

    https://sigadisberkacamata.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari GA yang sama. Goodluck.

    https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  6. Maria Firdz:
    Salam ziarah...
    Singgah dari Giveaway yang sama...
    Semoga berjaya.. :)

    http://www.mariafirdz.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  7. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  8. singgah from the same segment !

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    best of luck ~

    ReplyDelete
  9. singgah dari GA yang sama :) Good luck!

    ReplyDelete
  10. Hai, Maisarah singgah dari GA yang sama. Semoga berjaya ;)

    http://www.maisarahsidi.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..