Lemak vs diet

2:52 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Malam tadi, sambil2 manja dgn adik Batrisyia, bukan main rajin dia picit2 kaki umie (she just turn over to 15th)

Sambil menonton 'Terima Aku Seadanya' bukan main layan lagi coklat seketoi dari adik. Tiba2 teringat plak baked cheese tart.. hadoi la.. terangkat abis ni.. lemak2 yg lama buat main bergumbira sambut lemak2 baru


Tgk cite ala2 nak kurus, tpi smbil menyumbat lemak.. mcm mna je? isk.. xbleh jdi ni.. bdn dh rsa berat sgt dh ni.. tpi tu la.. favourite makan plak tu.. tpi nak kurus.. hadoiiii


any idea? hehehehhe.. xbleh3.. xbleh jdi ni.. cpt diet!!!!!!!!


p/s: diet lepas dptkan dlu mende2 ni la ye? buley?

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. Haha, serius diet kena kuat iman. Mulakan dengan kurangkan minum manis lepas tu snacking buah. Akak pun tengah ternak lemak ni susah betul nak buang

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..