If I Go, I'm Goin aka The Haunting of Hill House

4:39 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм


Cerita terbaru yg umie dok langut waktu masa terluang.

Igtkan movie, sekali siri.. xpe2.. jnji 'haunting' hehehee


In the summer of 1992, Hugh and Olivia Crain temporarily move into an old mansion, Hill House, along with their five children: Steven, Shirley, Theodora (Theo), Luke and Eleanor (Nell). They experience paranormal occurrences and tragic loss, forcing them to move out of the house. In October 2018, 26 years after the hauntings, the Crain siblings and their estranged father, Hugh, reunite after tragedy strikes again, forcing them to confront their inner demons from their shared childhood while mourning their losses.

Serius mmg seram.. tpi umie suka.. unsur2 keakraban adik beradik dan rumah kenangan rumah lama..

serius sangat sedih bila betul2 amati cite ni..

Pada umie, adik beradik kami hanya 3 orang. Memang tak susah nak get together atau buat apa2 function

Pada adik beradik yang ramai, yang bertelagah, bermasam2 muka, tak bertegur sapa, pdhal dibesarkan dalam rumah yang sama, berkongsi ibu dan ayah yang sama




You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..