Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya

10:17 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

 Segmen Saya Nak Buku Free

Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya

  1. Copy entri ni dan paste untuk buat entri di blog korang.
  2. Follow blog Drawing The Words
  3. Follow ig  @_suhxj 
  4. Pilih buku yang korang nak .Free memang free tapi postage korang bayar.Ikut koranglah kalau nak buku,taknak takpe.Still boleh join. Sape cepat pilih,dia dapat (Sila nyatakan di komen dan di entri korang)
  5. Komen link entri anda di entri bawah
SEGMEN BERLANGSUNG DARI 15 OCT HINGGA 18 NOV

Done!Senang je....harap ada yang memeriahkan segmen ni!


You Might Also Like

12 cutie berceloteh

  1. Singgah dari segmen yang sama.. ^^ good luck sis~

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana join!

    senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa..boleh blogwalkng!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/senarai-peserta-segmen-saya-nak-buku.html

    ReplyDelete
  3. Ada pengumuman sikit..hehehe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pengumuman-untuk-peserta-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  4. Silalah jenguk pemenang :D

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pemenang-segmen-saya-nak-buku-free-by.html

    dan jangan lupa support GA kawan kita ni..

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/contest-ga-isi-buih-kata-komik-3.html

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua..