Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya

10:17 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

 Segmen Saya Nak Buku Free

Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya

  1. Copy entri ni dan paste untuk buat entri di blog korang.
  2. Follow blog Drawing The Words
  3. Follow ig  @_suhxj 
  4. Pilih buku yang korang nak .Free memang free tapi postage korang bayar.Ikut koranglah kalau nak buku,taknak takpe.Still boleh join. Sape cepat pilih,dia dapat (Sila nyatakan di komen dan di entri korang)
  5. Komen link entri anda di entri bawah
SEGMEN BERLANGSUNG DARI 15 OCT HINGGA 18 NOV

Done!Senang je....harap ada yang memeriahkan segmen ni!


You Might Also Like

11 cutie berceloteh

  1. Singgah dari segmen yang sama.. ^^ good luck sis~

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana join!

    senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa..boleh blogwalkng!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/senarai-peserta-segmen-saya-nak-buku.html

    ReplyDelete
  3. Ada pengumuman sikit..hehehe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pengumuman-untuk-peserta-segmen-saya.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...