BIRTHDAY GIVEAWAY BY MAZURIAH MOHAMED

2:20 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм



Klik banner untuk join
Syarat giveaway ni sangat simple. Tak susahkan korang dan tak bazirkan masa korang. Jadi apa tunggu lagi? Join laaa!

TARIKH TAMAT : 31 OKTOBER 2018


Sanah helwah ya ukhti. Semoga panjang umur, dimurahkan rezki lagi barakah dan dipermudahkan segala urusan. Salam ukuwah dari saya. Saya ikuti blog cik cute kita Farah Farhana lalu berjumpa dgn blog sis

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. Goodluck!

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2018/10/movie-review-always.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah kerana menjadi salah seorang pemeneang GA saya. Jangan lupa berikan maklumat nama dan alamat kepada saya ya. Emelkan kepada mazuriah@gmail.com. Tahniah!

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الحمد لله Alhamdulillah kita di pinjamkan lagi nafas tahun ini utk sama2 menjalani ibada...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...