Bersyukurlah nikmat akan bertambah

10:27 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Allah SWT berfirman:
“Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmat-Ku), maka sesungguhnya azab-Ku sangat pedih.” (QS. Ibrahim [14]: 7)

Syukur ya Allah, rezki yg melimpah ruah tanpa disangka





Alkisah cik puteh melati ni bakal menggantikan pakwe macho umie ni.. poyo je umie.. siap kene warning dh dgn Encik sayang, cik puteh melati utk gantikan pakwe macho tu. Adoi.. serabut kejap kepala. Jem? Apedehal, sediakn minuman dan snack. Perpoloh2 wooO0.. Ni semua sbb lately umie kerap tak sihat. Jadi Encik sayang hadiahkan cik puteh melati

Sesekali buley bwk jugak kot kan?

Alaaaaa... mcm mna eayh? xpe2.. harok je dlu.. kot lepas2 ni mana la tw kan.. hehehehe.. org dh belikan kene la hargai ye x

Alkisah si jam tgn pulak, umie menang teka sejumlah wang. 1st prize plak tu الحمد لله Alhamdulillah

Rezki kan

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. Syukur pada Allah tu wajib dalam apa juga nikmat ..alhamdulillah manfaatkan apa jga rezeki ya

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..