GIVEAWAY BUKU by budakvanilla

11:29 AM


"macam mana boleh terjebak dengan buku?
Masa zaman sekolah dulu2, kat sekolah kerap buat pesta buku. Jadi terjebak lah membeli koleksi 'Nancy Drew'. Tudia, sampai la sekarang keterjebakan dah jadi macam kehobian (ade ke bahasa mcm tu?). Ayah pulak selalu membelikan buku2 cerita waktu sekolah dulu untuk menanamkan minat membaca. الحمد لله Alhamdulillah sampai la ketua ni, mmg suka membaca




senarai hadiah untuk penyertaan blog
DUA buku baru pilihan sendiri (pilih di laman web http://fixi.com.my) + cenderahati ekslusif dari fixi untuk 1x pemenang (menarik)

cenderahati ekslusif dari fixi 4x pemenang (random)

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. terjebak sejak kecik la nie kan, nice! :D

    thanks sebab sudi join GIVEAWAY BUKU by budakvanilla!
    boleh semak senarai peserta kat -> budakvanilla.com/p/participants-giveaway-buku.html

    all the best and good luck ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. bagus rupanya pupuk sejak kecil tabiat membaca ni..

      tq dear!

      Delete
  2. Budaya membaca memang perlu diterapkan sejak dari.kecil lagi. Membaca kan Jambatan Ilmu. Selamat maju jaya ☺

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..