Apa ada dlm bonet keta?

8:16 AM

haaaa!!! xde cite gak pgi neh.. selain makeup lebiy ckit hak3.. saje gewdix plak neh!!! (da mmg haku yg kuat gewdix xgitu?)

pape pun, nak wat tag r buley? senang je, 'Apa ada dlm bonet keta?' amek snapshoot dlm bonet keta & tampalkn kat sinih selain describekan ckit pe cer dlm bonet tueh.. amacm? umie dahulukan dgn dlm bonet umie ok x? keta umie ane je ade bonet? tpi still dikira bonet r kan?


oke alkisahnya bonet umie neh... uhuuu... semak sunggoh ini keta!! sapa punya lah ye?

berus panjang tu, umie bru beli kat area umah mak smlm, tpi dh terlupa nak bwk kuar uhuu... so, ptg karang r baru clearkan, dlm bundut beg pelestik tu, baju adik yg dia terlupa nak bwk balek.. kasut wedges tu sape punya laie lau bukan umie? kasut2 yg lain tu ialah gaban2 ambo punya lah, air bateri & minyak itam tu, pun mmg spttnya tgglkan je kat umah, tpi maleh r... xpekan camtueh? hak3... xtaw3...

dan kini utk menyiapkan tugasan seterusnya ialah=- (jeng3... inilah dia org yg bertuah)



Nora
Azie
Salma
Kak Long
Shahzila (mu asik xsiapkan homework ja ye??)

so?? tggu pe lagi? chayok3!!

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. omg..kena gak ker???nnt zie buat.kosong jer dalam bonet akak..tapi tang kasut tue wajib ada nooo

    ReplyDelete
  2. BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

    WHEN: 23RD & 24th january 2010
    WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
    HOW MUCH: RM500

    **CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
    **LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
    **GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

    LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
    REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

    WWW.EYRARIZAL.COM
    0162128740
    FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...