Apa ada dlm bonet keta?

8:16 AM

haaaa!!! xde cite gak pgi neh.. selain makeup lebiy ckit hak3.. saje gewdix plak neh!!! (da mmg haku yg kuat gewdix xgitu?)

pape pun, nak wat tag r buley? senang je, 'Apa ada dlm bonet keta?' amek snapshoot dlm bonet keta & tampalkn kat sinih selain describekan ckit pe cer dlm bonet tueh.. amacm? umie dahulukan dgn dlm bonet umie ok x? keta umie ane je ade bonet? tpi still dikira bonet r kan?


oke alkisahnya bonet umie neh... uhuuu... semak sunggoh ini keta!! sapa punya lah ye?

berus panjang tu, umie bru beli kat area umah mak smlm, tpi dh terlupa nak bwk kuar uhuu... so, ptg karang r baru clearkan, dlm bundut beg pelestik tu, baju adik yg dia terlupa nak bwk balek.. kasut wedges tu sape punya laie lau bukan umie? kasut2 yg lain tu ialah gaban2 ambo punya lah, air bateri & minyak itam tu, pun mmg spttnya tgglkan je kat umah, tpi maleh r... xpekan camtueh? hak3... xtaw3...

dan kini utk menyiapkan tugasan seterusnya ialah=- (jeng3... inilah dia org yg bertuah)



Nora
Azie
Salma
Kak Long
Shahzila (mu asik xsiapkan homework ja ye??)

so?? tggu pe lagi? chayok3!!

You Might Also Like

4 cutie berceloteh

  1. omg..kena gak ker???nnt zie buat.kosong jer dalam bonet akak..tapi tang kasut tue wajib ada nooo

    ReplyDelete
  2. BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

    WHEN: 23RD & 24th january 2010
    WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
    HOW MUCH: RM500

    **CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
    **LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
    **GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

    LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
    REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

    WWW.EYRARIZAL.COM
    0162128740
    FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..