Friday, January 29, 2010

Transformasi pertama pt5


since da dok kayang kayangan neh, mmg xde masa nak mengarut2 uhuu... tingat plak dok goyang2 pinggang kat reception nun (ape hingat opis neh tempat beronggeng ke hape? huh!) now, deal dgn org2 yg xpernah umie nak deal b4 (pdhal satu opis r jugak kan!) mcm biasa, lunch mmg umie xdpt nak g.. bukan xnak, tpi ntah! kemalasan tu mmg tahap kiritikal yg terhamat sangat! muahaha.. bukan pe, otak neh da penat gile... ghase2 bila dpt dok diam tu, punyalah rahmat!! pgi tdi, sempat jugak lah umie nak snap2 photo kat tmpt baru umie tuh! tu pun bukan the whole area.. nnti2 lah ek.. hak!




itu timbunan, ambo yg punya huagh3... gerk! uhuuu..



ececeh.. sbb nak gambo punya psl, lawo r, lau x dh mcm tong indah water muahaha..
p/s=> munge flip flap tu wajib okey, almaklumlah, bak kata Farah, umie ni yg bwk 'decease' neh ke opis, jgn kata kat opis, ada owg tu siap beli boh dlm keta muahaha... xrOck langsung!!




hak3.. yg empunya diri jgn xbergambo, WAJIB OKEY? =P (weh! da licin r mOka, xde da jelawat2 gatei!! bagus2.. uhuu..)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...