Transformasi pertama pt5

5:31 PM


since da dok kayang kayangan neh, mmg xde masa nak mengarut2 uhuu... tingat plak dok goyang2 pinggang kat reception nun (ape hingat opis neh tempat beronggeng ke hape? huh!) now, deal dgn org2 yg xpernah umie nak deal b4 (pdhal satu opis r jugak kan!) mcm biasa, lunch mmg umie xdpt nak g.. bukan xnak, tpi ntah! kemalasan tu mmg tahap kiritikal yg terhamat sangat! muahaha.. bukan pe, otak neh da penat gile... ghase2 bila dpt dok diam tu, punyalah rahmat!! pgi tdi, sempat jugak lah umie nak snap2 photo kat tmpt baru umie tuh! tu pun bukan the whole area.. nnti2 lah ek.. hak!




itu timbunan, ambo yg punya huagh3... gerk! uhuuu..



ececeh.. sbb nak gambo punya psl, lawo r, lau x dh mcm tong indah water muahaha..
p/s=> munge flip flap tu wajib okey, almaklumlah, bak kata Farah, umie ni yg bwk 'decease' neh ke opis, jgn kata kat opis, ada owg tu siap beli boh dlm keta muahaha... xrOck langsung!!




hak3.. yg empunya diri jgn xbergambo, WAJIB OKEY? =P (weh! da licin r mOka, xde da jelawat2 gatei!! bagus2.. uhuu..)

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...