Ricohard

12:55 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм 

Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt..

Ever since dok menyandang beg jenis kain, jdi kene la bijak cari alternatif utk cuci plak kan? Ape susah? Rendam je la dalam Dynamo ka? Kn?? Though stain bleh terkeluaq kot!!

Mslhnya ialah..............

 

🤔 Hmm.. bila mencari brg2 used mcm ni, kene 'berani' sikit sbnrnya.. berani utk mengambil risiko. Cth mcm dlm gmbar ni, stain merata2.. Hantar pi bagspa? Mmg terbeliak bijik mata. Hrga bagspa je brp kali ganda dari harga beg kot!! Parahh!




Ni la dia produk superman!! Serius!!  Sgt2 berbaloi dgn harga promo. Xcye? Tgk ni



Mmg la blom nampak perfect sbb blom cukop gigih menggosok Ni bru cubaan ye.. pasni akan gigih

lgi ye

 

Tggu apa lgi? Jom la dptkn produk superb ni

 

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..