Ricohard

12:55 PM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм 

Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt..

Ever since dok menyandang beg jenis kain, jdi kene la bijak cari alternatif utk cuci plak kan? Ape susah? Rendam je la dalam Dynamo ka? Kn?? Though stain bleh terkeluaq kot!!

Mslhnya ialah..............

 

🤔 Hmm.. bila mencari brg2 used mcm ni, kene 'berani' sikit sbnrnya.. berani utk mengambil risiko. Cth mcm dlm gmbar ni, stain merata2.. Hantar pi bagspa? Mmg terbeliak bijik mata. Hrga bagspa je brp kali ganda dari harga beg kot!! Parahh!




Ni la dia produk superman!! Serius!!  Sgt2 berbaloi dgn harga promo. Xcye? Tgk ni



Mmg la blom nampak perfect sbb blom cukop gigih menggosok Ni bru cubaan ye.. pasni akan gigih

lgi ye

 

Tggu apa lgi? Jom la dptkn produk superb ni

 

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...