Babai 2017

2:23 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Image result for goodbye 2017 hello 2018

Tak berapa hari je lagi masuk 2018. Sekejap je setahun berlalu.

Alhamdulillah الحمد لله plan umie adik beradik utk ke Sabah 'segerombolan' berjalan dgn superb dan  lancar.

Jadi, utk 2 thn ni; kami akan mengumpul harta karun lagi utk kelokasi yg seterusnya.

Ke mana ye? Jeng3...

Tu utk vacation; life pulak mcm mna?

Umie dh berazam; thn depan akan lebih suwitttttttttttttttt dari thn2 sebelum ni. Tpi xde la suwit smpai tahap potong kaki coiiii!!!

Sebagai umie kepda 2 puteri2 umie, In Sha Allah إن شاء الله umie akan perbaiki sebaik2nya hubungan kami.

Untuk kesihatan umie plak.. jeng3.. Syukur Alhamdulillah الحمد لل sejak dapat tahu ovari sebelah kanan umie telah tumbuh semula, keazaman umie utk terus menjalankan kehidupan dgn lebih sihat bertambah berkobar2


Utk benda2 yg pahit, babai lah.. tak mau dh intai2 tgk2 jeling2 jengok2 lgi dh..

Untuk tahun depan إن شاء الله In Sha Allah umie cuba usha2 business yg rsanya boleh bantu utk umie corak2 kan masa dpan

Bukan apa, bekerja dgn 'syarikat org' mmg la gaji tetap setiap bulan. Tpi bila tenaga dan keringat dikerah sehabis mungkin; msa tu la terasa mcm adoi la.. penat nye umie

Paling menyampah, time cuti pn bos cari. Meluat plak umie. Sekali dua xpe, kot dh slalu isk!! Hati pn panas kot

Utk kwn2 lain semoga lebih gigih semua

You Might Also Like

6 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...