Babai 2017

2:23 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Image result for goodbye 2017 hello 2018

Tak berapa hari je lagi masuk 2018. Sekejap je setahun berlalu.

Alhamdulillah الحمد لله plan umie adik beradik utk ke Sabah 'segerombolan' berjalan dgn superb dan  lancar.

Jadi, utk 2 thn ni; kami akan mengumpul harta karun lagi utk kelokasi yg seterusnya.

Ke mana ye? Jeng3...

Tu utk vacation; life pulak mcm mna?

Umie dh berazam; thn depan akan lebih suwitttttttttttttttt dari thn2 sebelum ni. Tpi xde la suwit smpai tahap potong kaki coiiii!!!

Sebagai umie kepda 2 puteri2 umie, In Sha Allah إن شاء الله umie akan perbaiki sebaik2nya hubungan kami.

Untuk kesihatan umie plak.. jeng3.. Syukur Alhamdulillah الحمد لل sejak dapat tahu ovari sebelah kanan umie telah tumbuh semula, keazaman umie utk terus menjalankan kehidupan dgn lebih sihat bertambah berkobar2


Utk benda2 yg pahit, babai lah.. tak mau dh intai2 tgk2 jeling2 jengok2 lgi dh..

Untuk tahun depan إن شاء الله In Sha Allah umie cuba usha2 business yg rsanya boleh bantu utk umie corak2 kan masa dpan

Bukan apa, bekerja dgn 'syarikat org' mmg la gaji tetap setiap bulan. Tpi bila tenaga dan keringat dikerah sehabis mungkin; msa tu la terasa mcm adoi la.. penat nye umie

Paling menyampah, time cuti pn bos cari. Meluat plak umie. Sekali dua xpe, kot dh slalu isk!! Hati pn panas kot

Utk kwn2 lain semoga lebih gigih semua

You Might Also Like

6 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..