Yg pertama 2018

9:24 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Entry pertama umie sejak masuk thn 2018

Lately umie rsa teramat lah malasnya. Bukan sekadar nak tulis entry je, tpi semua lah. Malas nak g kje, malas nak buat kje, malas3


Pastu bila fikir2 balik, bila 'malas' tu datang, segala kje umie tak kan siap. Akibatnya?? Tudia, kje menimbun dan terkejar2 dateline

Apa yg teruk sgt ek?

Jangan la diikut sgt perangai malas tu.. isk3



Bgun2!!! Bukan ada org lain yg akan buat kje kita. Kita la kene buat sndri..



You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. ada msa, cikyan pon mals.. hahaha.. kalo rajin, rajin sgt pulak.. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan2? tpi kan cikyan; bila dh ada anak2; adoi la.. tahap kemalasan tu lagi la menjadi >_< (alasan kukuh x?)

      Delete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..