Yg pertama 2018

9:24 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

Entry pertama umie sejak masuk thn 2018

Lately umie rsa teramat lah malasnya. Bukan sekadar nak tulis entry je, tpi semua lah. Malas nak g kje, malas nak buat kje, malas3


Pastu bila fikir2 balik, bila 'malas' tu datang, segala kje umie tak kan siap. Akibatnya?? Tudia, kje menimbun dan terkejar2 dateline

Apa yg teruk sgt ek?

Jangan la diikut sgt perangai malas tu.. isk3



Bgun2!!! Bukan ada org lain yg akan buat kje kita. Kita la kene buat sndri..



You Might Also Like

2 cutie berceloteh

  1. ada msa, cikyan pon mals.. hahaha.. kalo rajin, rajin sgt pulak.. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan2? tpi kan cikyan; bila dh ada anak2; adoi la.. tahap kemalasan tu lagi la menjadi >_< (alasan kukuh x?)

      Delete

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الحمد لله Alhamdulillah dh smpai Harini dh hari Jumaat, 20/7/2018 bersamaan Dhu'l...