Direct link whatsapp

11:27 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм


Sejak kebelakangan ni, umie perasan ramai seller2 yg letak 'direct link whatsapp' yang mana tidak perlu lagi utk save number tersebut.

Sebelum2 ni, kan kita kene save dlu number sape2 pon sebelum whatsapp durang? Sekarang ni dh xperlu lgi ye

Bila kita click je link yg diberikan, akan keluar satu lagi 'tingkap' window utk 'OPEN' buka ke Whatsapp





Lepas tu??? Terus je whatsapp tanpa perlu save number berkenaan

Canggihhhh wooo... pd umie canggih la sbb umie bru tw cmne nak buat link tu


Cuma letakkan nombor anda di belakang link tu contohnya :

http://www.wasap.my/+60112345678

Kalau nak ada text semasa whatsapp, edit jadi macam ni :

http://www.wasap.my/+60112345678/utktesting


Caranya:


http://www.wasap.my/+6[NoTelefonAnda]/[AyatAnda]

Jom kita cuba

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...