Direct link whatsapp

11:27 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм


Sejak kebelakangan ni, umie perasan ramai seller2 yg letak 'direct link whatsapp' yang mana tidak perlu lagi utk save number tersebut.

Sebelum2 ni, kan kita kene save dlu number sape2 pon sebelum whatsapp durang? Sekarang ni dh xperlu lgi ye

Bila kita click je link yg diberikan, akan keluar satu lagi 'tingkap' window utk 'OPEN' buka ke Whatsapp





Lepas tu??? Terus je whatsapp tanpa perlu save number berkenaan

Canggihhhh wooo... pd umie canggih la sbb umie bru tw cmne nak buat link tu


Cuma letakkan nombor anda di belakang link tu contohnya :

http://www.wasap.my/+60112345678

Kalau nak ada text semasa whatsapp, edit jadi macam ni :

http://www.wasap.my/+60112345678/utktesting


Caranya:


http://www.wasap.my/+6[NoTelefonAnda]/[AyatAnda]

Jom kita cuba

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الغاية لا تُبرر الوسيلة “al-ghayah la tubariru al-wasilah” (Matlamat Tidak Meng...