YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN

9:11 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм

hujung tahun je, umie tiba2 aktif blog dan bz giler menyertai bermcm2 contast

Jom kita serbu contest ni plak


- BANNER GIVEAWAY -


Hadiah Istimewa Menanti Anda!



🌸 Hadiah bernilai RM 50 (2 Pemenang)

1x Headphone, 1x Optical Mouse, 1x Wallet Key Holder


🌸 Hadiah Bernilai RM 30 (1 Pemenang)

1x Headphone, 1x Wallet Key Holder



- Wallet Key Holder -


Dalam wallet key holder




🍁Hadiah Tajaan (Saguhati)

Wang tunai RM 30 x 1

Wang tunai RM 20 x 1

Planner Kit x 1


Menarikkan semua hadiah ini? 
Comel comel je semua



Syarat Syarat Penyertaan :

1) Follow Blog Penaja (wajib) 
1-[Link] 

2) Follow Instagram Penaja (jika ada) 
2-[Link] 

3) Follow Twitter / Facebook Page Penaja (jika ada) 


4) Buat entri bertajuk :

YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN

4) Letakkan banner diatas dan backlink kan semula ke entri ini

5) Jangan lupa tinggalkan link url entry, url instagram dan url twitter anda pada ruangan komen di entri ini



Tarikh Berlangsung 

23 Dis 2017 sehingga 05 Jan 2018 Jumaat, 11.59 pm 



Pastikan anda mengikut syarat yang ditetapkan (akan disemak kembali)
Pemenang akan dipilih secara random oleh pihak penganjur


Keputusan akan diumumkan sehari selepas giveaway tamat

You Might Also Like

12 cutie berceloteh

  1. Thank you for join.. Husniey follow sini #130

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan...I'm a new blogger from S Diaries. Do follow my update at http://missbunnydiaries.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html.

    Good Luck!

    ReplyDelete
  3. good luck...datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete
  4. Hana singgah sini dari segment yg sama <3 Good Luck tau!! ^^

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..