Berhabuk sakan

10:35 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм


Punyalah berhabuk sakan blog umie kalini.. busy dgn kje, busy dgn training, busy dgn anak2 gaban yg ulang alik ke asrama masing2

tahun ni mmg tahun yg paling mencabar buat semua orang.. baik umie, baik anak2 & juga semua lahh

Mana tidak nya, 18/3/2020, PKP di umumkan


Umie igt lagi waktu tu, umie kebetulan cuti pd 17/3. Macam best je waktu tu, yelah, cuti tanpa perlu apply leave & seluruh rakyat wajib duduk kat rumah.

Tipu lah kalau umie ckap, waktu tu mmg saat paling best pada semua orang termasuk lah umie. Kalau tidak, setiap hari wajib bgn 5pgi nk bersiap2 pergi kerja kan.

Tempoh PKP mmg mcm beraja kat rumah. Shopping hanya melalui online. Barang2 dapur mmg siap beli byk2 & stockup.

Kebetulan budak2 tu pulak, dijadualkn pulang ke asrama pd 22/3, nmpak gaya semua tergendala.

Mmg syiok la budak2 tu kan.. dok berkepit dgn mak ayah kat umah..

Tpi kesian pd pelajar2 lain yg masih kat asrama dan tak dapat balik, Parents masing2 risau walaupn stock makanan perubatan memadai.

Kalau umie pn, umie risau kot.. dh nama pn anak2



Pd rakan2 yg lain, kita sekrang dlm tempoh PKPP lagi.. jaga diri dan sentiasa jaga kebersihan.



You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Ya Allah, kau kuatkanlah hatiku... Kau berilah kesabaran kepada ku... Kau tabahkanlah hatiku menerima dugaan mu..... Sememangnya...
  • Fuuu.. pembuka 2013, bday adik kesygn umie sorang ni (25/1/2013) .. kebetuln Abie ajak g makan sempena ada kenaikan yg dia dpt & lulus e...
  • Lately, sejak2 umie penoh dgn krisis, umie kembalikan balek 'tabiat' membaca yg dh lama umie buang.. rsanya dari 20 August 2010 lgi ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bila dh berumur ni (mcm la tua sgt kan), umie lebih suka cite2 yg lebih kpd fact ...
  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Lama sangat rsanya tak ber'blog', busy 'bercinta' hahahaha Kejap je dh...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм الغاية لا تُبرر الوسيلة “al-ghayah la tubariru al-wasilah” (Matlamat Tidak Meng...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Husnu Zhon secara bahasa bererti 'berbaik sangka'. Husnu Zhon adalah cara pa...