Berhabuk sakan

10:35 AM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм


Punyalah berhabuk sakan blog umie kalini.. busy dgn kje, busy dgn training, busy dgn anak2 gaban yg ulang alik ke asrama masing2

tahun ni mmg tahun yg paling mencabar buat semua orang.. baik umie, baik anak2 & juga semua lahh

Mana tidak nya, 18/3/2020, PKP di umumkan


Umie igt lagi waktu tu, umie kebetulan cuti pd 17/3. Macam best je waktu tu, yelah, cuti tanpa perlu apply leave & seluruh rakyat wajib duduk kat rumah.

Tipu lah kalau umie ckap, waktu tu mmg saat paling best pada semua orang termasuk lah umie. Kalau tidak, setiap hari wajib bgn 5pgi nk bersiap2 pergi kerja kan.

Tempoh PKP mmg mcm beraja kat rumah. Shopping hanya melalui online. Barang2 dapur mmg siap beli byk2 & stockup.

Kebetulan budak2 tu pulak, dijadualkn pulang ke asrama pd 22/3, nmpak gaya semua tergendala.

Mmg syiok la budak2 tu kan.. dok berkepit dgn mak ayah kat umah..

Tpi kesian pd pelajar2 lain yg masih kat asrama dan tak dapat balik, Parents masing2 risau walaupn stock makanan perubatan memadai.

Kalau umie pn, umie risau kot.. dh nama pn anak2



Pd rakan2 yg lain, kita sekrang dlm tempoh PKPP lagi.. jaga diri dan sentiasa jaga kebersihan.



You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Ya Allah, kau kuatkanlah hatiku... Kau berilah kesabaran kepada ku... Kau tabahkanlah hatiku menerima dugaan mu..... Sememangnya...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Fuuu.. pembuka 2013, bday adik kesygn umie sorang ni (25/1/2013) .. kebetuln Abie ajak g makan sempena ada kenaikan yg dia dpt & lulus e...
  • Lately, sejak2 umie penoh dgn krisis, umie kembalikan balek 'tabiat' membaca yg dh lama umie buang.. rsanya dari 20 August 2010 lgi ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • Tonight you're mine completely You give you love so sweetly Tonight the light of love is in your eyes But will you love me tomorrow? I...