KK here we come Pt 7

3:42 PM





Update:

1) Tarikh:         30 October - 3 November 2017 [CONFIRMED]Image result for tick animated gif

2) Homestay:   Marina Court KK (booked) / Kiram's Village [CONFIRMED] Image result for tick animated gif


3) Itinerary:      Still planning
4) Air ticket:     Confirmed!!! Image result for tick animated gif
Ade plak perubahan - 2nd time by Malindo
KL/KK Departure flight 7am, changed to 9:10am
KK/KL Departure flight 3:05pm, changed to 5:55pm 5:25pm

5) Transport:    Confirmed Image result for tick animated gif


Mcm ni la kalau promo ticket, jdi segala kemungkinan boleh berlaku. Nasihat umie, kene 'flexible'. Pastikan ada kenderaan dan tempat utk rest dan yg paling penting tempat utk solat

2 minggu je lagi, barang2 mmg packing apa2 lagi. Kejap2 lgi la kot baru packing sikit2

Fuu... msing2 dh xsabar... yg dok menyembang cite psl sabar sepanjang masa pon ade.. fuuuuu

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..