Bila trap in between

6:29 PM

Pernah x tiba2 rsa tersepit diantara dua benda yg terlalu penting dlm hidup? Pernah tak rsa peritnya nak buat keputusan yg melibatkan masa depan? Pernah x?

ape cite ni? mcm ni lah.. umie terpaksa buat keputusan yg palinggggggg2 penting dalam life umie.. mcm mana je? erm.. ntah.. kadang2 pilihan tu bukan yg kita nak, kdg2 kita perlu jugak2 buat.. lagumana kah itu?

beberapa tahun ni, umie sebetulnya tidak jujur pada diri umie sndri.. kadang2 umie jadi org lain utk umie lupakan siapa diri umie sndri.. knp ek perlu mcm tu? kan ke lebih bagus umie jadi diri umie?

harini, longlai2 kaki umie dh.. penat.. sungguh!! umie ingt selepas August 20, 2010 umie xperlu lagi dh buat benda2 mcm ni.. tpi nampak gayanya.. cayok2 umie.....!! bumi ni beso lagi..

YEZ2!! ape cite?? haaa... adalah.. da nak ujung2 tahun ni, biasalah kannnn... lalala.. (tgh pujuk ati ni!!!)

Tdi layan la kejap lagi dak Shiela sumel ini.. woahh!! bez gak eayh? gud2.. jom layan (sambil tepok2 dada pjuk lgi ati ni)




Aku bukan lemah tanpa cinta
Hanya tidak mampu sendiri tanpanya
Biarkan aku menangis kerna derita

Dia hadir mengubatkan rindu
Mengajarkan aku erti cinta
Namun semua tidak seindah ku sangka

Dialah yang aku inginkan
Dia cinta yang kudambakan
Namun semua hanya tinggal mimpi
Terpisahnya cinta

Aku harus melupakannya
Aku harus memadam rasa
Namun hati tidak pernah mampu
Melepas kau pergi

Setelah sedar dari mimpi
Harus ku terus hidup tanpamu
Kini ku pasrah segalanya
Tentang cinta



Lagu : Sharon Paul
Lirik : Imillya Irwani

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bab2 contest2 tag cenggini mmg THORBAYEK Anyway, jom2 kita join The rules are s...