green otw

11:10 AM





wah!! akhirnya... akibat ketidak puasan dgn laptop yg 'umah kata pi, kedai kata g berambus foot loose' uhuu.. ok dak??

umie dh lama usha2 neh.. sampai merajuk2 uhuu... penat cyg umie pjOk.. =P dh naek muntah tgk lOwyat forum... dh naek juling tgk gambar2 laptop uhuu... last2, jnji utk beli laptop yg harganya 2k++ last2, trus terjah Digital Mall.. pe lgi, ini lah yg kusebat!! green kaler lagik tu.. ^_^

lau kecik2 neh, nak usung kemana2 pun, xde r segan sngt ye x? memula nya, mmg la inGt nak amek yg 14" @ 13".. tpi dh harga pOn gile2 mula & flexibility tu teramat2 diperlukan, maka 10" jadi pilihan umie.. ^_^

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..