Sejak2 da ilang gadjet kesygn neh, cyes umie ckp, umie da malas nak bergambO2.. :( tpi rsa mcm bodO2 je pLak kan.. sO amek la pkEi X3 umie.....

Kemalasan yg bersawang

0 Comments
Sejak2 da ilang gadjet kesygn neh, cyes umie ckp, umie da malas nak bergambO2.. :( tpi rsa mcm bodO2 je pLak kan.. sO amek la pkEi X3 umie.. erm.. bantai la.. biasa gambO santek2 ja.. uhuu..

kebetulan sblum CNY till now, umie mmg pening dgn masalah2 yg sbnrnya 'NON OF MY BUSINESS'!! tpi bila asyk & kerap dihbngi utk ditnya itu & ini, mula lah 'fire' datng menjelma.. sebOley2 umie kawal kemarahan umie... DEMI ALLAH umie mmg cuba sungguh2 utk mengawal!! tpi bila dh mula dimaki hamun, segala tOk nenek bagai disebut ntah kejadahnya, smpaikan designation umie keje & safety shoEs pOn menjdi issue, kuang3!! ini mmg bOley mendatangkan marah!!!!! pelik je kan sikap manusia nie?

anyway, umie dok la menjengok2 hp yg umie rsa nak beli tpi xtaw knp umie xnOk uhuu.. any idea? rsa2 pakei jelah apa yg hOk ada neh uhuu..

umie ni ada sejenis penyakit yg dipggey EYE SHOPPING!!! sOka terjengOk2 mcm ape ntah, mengusha2 mcm hampeh, tpi beli nye tidak jugak!!! hak3!!! giLez dOwh!



erm.. tGk la.. rsa2nya harus2 pakEi apa je yg ada uhuu.. :(


You may also like

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...