Kemalasan yg bersawang

9:00 AM

Sejak2 da ilang gadjet kesygn neh, cyes umie ckp, umie da malas nak bergambO2.. :( tpi rsa mcm bodO2 je pLak kan.. sO amek la pkEi X3 umie.. erm.. bantai la.. biasa gambO santek2 ja.. uhuu..

kebetulan sblum CNY till now, umie mmg pening dgn masalah2 yg sbnrnya 'NON OF MY BUSINESS'!! tpi bila asyk & kerap dihbngi utk ditnya itu & ini, mula lah 'fire' datng menjelma.. sebOley2 umie kawal kemarahan umie... DEMI ALLAH umie mmg cuba sungguh2 utk mengawal!! tpi bila dh mula dimaki hamun, segala tOk nenek bagai disebut ntah kejadahnya, smpaikan designation umie keje & safety shoEs pOn menjdi issue, kuang3!! ini mmg bOley mendatangkan marah!!!!! pelik je kan sikap manusia nie?

anyway, umie dok la menjengok2 hp yg umie rsa nak beli tpi xtaw knp umie xnOk uhuu.. any idea? rsa2 pakei jelah apa yg hOk ada neh uhuu..

umie ni ada sejenis penyakit yg dipggey EYE SHOPPING!!! sOka terjengOk2 mcm ape ntah, mengusha2 mcm hampeh, tpi beli nye tidak jugak!!! hak3!!! giLez dOwh!



erm.. tGk la.. rsa2nya harus2 pakEi apa je yg ada uhuu.. :(

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..