9th bday to Balqis

9:42 PM

Pada tarikh ini, pkl 7:32am, lahirlah anak umie yg sulung ni. Walaupun dh terlebih 10hari Balqis dlm kandungn, dia sehat dgn berat 2.8kg. disebabkan dh terlebih hari, umie di induced dua kalikat Universiti Hospital. Memang pengalaman yg umie sndri xbOley nak describe kecuali pd ibu2 yg pernah alami perkara yg sama mcm umie..

Da besar rupanya anak dara umie sorang ni.. dOlu2 tecik je uhuu.. betapa pantas masa berlalu smpi umie xsedar yg umie sbnr2nya dh pOn almOst senja ahOk!!!

umie pon xtaw nak belikan apa je.. seriusly rsa terharu sngt2 bila tgk anak2 dh besar






Selamat ulangtahun buat Nur Putri Balqis, semoga menjdi anak yg baik, berbakti pd nusa bangsa & murah rezki..... AMIN



You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • Salam Jumaat semua.. 
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...