Kenduri Doa Selamat

9:15 AM

last week, mak wat la makan2 cikit.. alahai, kat area kwsn umah mak jelah pun nye..

ni antara menu2 yg kitOwng pulun dOk wat since mlm b4 doa selamat

Masak lemak pucuk ubi dgn jering

pajeri nenas, kari daging dgn batang pisang

sambal tempOyak dgn petai (wajib2!!) ulam2 & hOtdOg goreng lada itam

pencOci mulOt yg dispOnser kecuali agar2 yg dibuat sndRi
ptg tu kami betol2 kepenatan.. gaban2 termasOk dgn pendekar tecik mmg kat luwO jelah main nye.. 'hari kebebasan' kOt!! lewat ptg, ini budak bz dgn scOtch nye & bergambO
anom2, cotch (scotch)




mama scOtch hak3!!! larikkkkk!!!!

Najmi now mmg kuat da gadoh nye dgn umie.. mnx gula2 ckit, jwpn nya 'ta bLeh!!' laju pLak tu!!! bengang je.. usik2 dia, nak bb (sambil usap2 perot mamanya), 'ta bleh!!!' umie siap baring2 lgi kat perot mama dia. di capok nya mama nya supaya umie xboley pegang perot mama dia tu!!! hadeh!! umie mmg kuat ngusik!!! sebOley2 umie ngusik jgk2!! mama dia mmg bengang je dh! tu ckp, xkan aku nak ngusik kO pLak hak3!!! jahat3!!!


gadoh2 pun, umie g memana pun dia ngekO.. kuar kejap pun da siap bgtaw dgn mama dia, nak ikOt anom (mmg lekat la nama aku anom uhuu)

You Might Also Like

2 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...