Bila jari2 ni dh xboleh nak menaip byk

9:52 AM

haaa.. pe cite nye ni??? kisah nya.. terjdi msa sebelum posa lgi.. waktu tu nak g heret ampai kin keluar umah.. Najmi plak tolong tolak dari belakang.. sekali tu.. benda tu tertutup!!! hamek ko!!! dgn sebelah tgn umie 'hold' kan agar benda tu tak terkapit tgn dak kecik tu... mslhnya, tgn dia mmg la tak terkepit.. sudah nya tgn umie la menjdi2...




tgn da la mmg debab.. hak3!!!



kuat tak kuat la apitan ampai kain tu, smpikan gelang yg umie pakai tu melurus!!! tgk r sndri!



ni la ampai kain yg umie ckpkan tu.. uhuk3!!

Mula2 nya umie ingt xde pape.. tpi pas almost semggu, kesakitkn makin menjdi2.. last2 g SDMC.. rupanya tisu dh koyak.. mujur tak urut.. if not... erm...


Doct advised kan umie utk dptkan wrist brace.. umie pon dok godek2 la dlm tenet.. jmpa yg mcm ni.. rupanya bukannn...

waktu g wat phisio, akhirnya umie dpt gak wrist brace dari SDMC




 

ni la gamaknya ghupe gadjet umie tu.. hak3.. nak menulis pun payah.. nak menaip pun terhad.. erm..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Akhirnya, acara kemuncak.. الحمد لله Alhamdulillah Siap sudah thesis yg diheboh2kan sg...
  • bagus jgk utk kita tahu loading time utk blog kita.. menatang ape tu 'blog loading time'? Apabila pengunjung membuka blog anda ian...
  • Kadang2 penyakit jgk group whatsapp ni tw.. main bantai msg masokkk je lah.. yg nympah nye, xkira la pkl brp pun.. umie siap sound lgi bos...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Rules: Follow blog ini *wajib Follow semua peserta segmen. List akan diupdate da...