Bila jari2 ni dh xboleh nak menaip byk

9:52 AM

haaa.. pe cite nye ni??? kisah nya.. terjdi msa sebelum posa lgi.. waktu tu nak g heret ampai kin keluar umah.. Najmi plak tolong tolak dari belakang.. sekali tu.. benda tu tertutup!!! hamek ko!!! dgn sebelah tgn umie 'hold' kan agar benda tu tak terkapit tgn dak kecik tu... mslhnya, tgn dia mmg la tak terkepit.. sudah nya tgn umie la menjdi2...




tgn da la mmg debab.. hak3!!!



kuat tak kuat la apitan ampai kain tu, smpikan gelang yg umie pakai tu melurus!!! tgk r sndri!



ni la ampai kain yg umie ckpkan tu.. uhuk3!!

Mula2 nya umie ingt xde pape.. tpi pas almost semggu, kesakitkn makin menjdi2.. last2 g SDMC.. rupanya tisu dh koyak.. mujur tak urut.. if not... erm...


Doct advised kan umie utk dptkan wrist brace.. umie pon dok godek2 la dlm tenet.. jmpa yg mcm ni.. rupanya bukannn...

waktu g wat phisio, akhirnya umie dpt gak wrist brace dari SDMC




 

ni la gamaknya ghupe gadjet umie tu.. hak3.. nak menulis pun payah.. nak menaip pun terhad.. erm..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..