Bila jari2 ni dh xboleh nak menaip byk

9:52 AM

haaa.. pe cite nye ni??? kisah nya.. terjdi msa sebelum posa lgi.. waktu tu nak g heret ampai kin keluar umah.. Najmi plak tolong tolak dari belakang.. sekali tu.. benda tu tertutup!!! hamek ko!!! dgn sebelah tgn umie 'hold' kan agar benda tu tak terkapit tgn dak kecik tu... mslhnya, tgn dia mmg la tak terkepit.. sudah nya tgn umie la menjdi2...




tgn da la mmg debab.. hak3!!!



kuat tak kuat la apitan ampai kain tu, smpikan gelang yg umie pakai tu melurus!!! tgk r sndri!



ni la ampai kain yg umie ckpkan tu.. uhuk3!!

Mula2 nya umie ingt xde pape.. tpi pas almost semggu, kesakitkn makin menjdi2.. last2 g SDMC.. rupanya tisu dh koyak.. mujur tak urut.. if not... erm...


Doct advised kan umie utk dptkan wrist brace.. umie pon dok godek2 la dlm tenet.. jmpa yg mcm ni.. rupanya bukannn...

waktu g wat phisio, akhirnya umie dpt gak wrist brace dari SDMC




 

ni la gamaknya ghupe gadjet umie tu.. hak3.. nak menulis pun payah.. nak menaip pun terhad.. erm..

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...