Starbuck

11:07 AM

Last week berkesempatan umie dianto ke training.. kat Midvalley plak tu.. nyongket2 la umie g nek ktm selama dua hari berturut2..

selain dpt kawan2 baru, umie dpt complimentary dari Starbuck.. biasalah, umie kan jakun.. xpernah dpt hak3!!!

haik??!! terperasan x nama kat situ??

Woayhhh!!! complimentary!!! udah3!! diam kan je ok?? dpt free, nama salah pOng xpeee!! lalala


isk3!! addicted suda umie

xpeee.. lisa pOng lisaaaa laaa

ni la dia nye kwn2 baru dari KLCC.. yg sorang tu mmg gile vogue photogenic.. eayh.. photoghenic.. hak3!!

sebetulnya durng2 ni amek gambo kat org lain.. spt biasa umie ska snap gambo curik2.. tadaaaa... kan udh dpttt :P

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..