Sipenjengok, sipenyebok & sipenjaga tepi kain

2:57 PM


Masuk ni dh dua kali, eayh3!!! 3 kali dh.. lalalala.. fuuu..

ape cite??

cenggini la... rsanya org tu pun rajin suka selongkar blog umie ni.. sebok2 nak taw psl diri umie, nak tgk diri umie (alohai, ape aje ko nak tengok? aku tembon cenggitu jugek, hepi go lucky kot, tembon lo)

yg paling si0k, siap menyamo pakai email, hp org lain utk tnya apa kabor, tny apa cite sume bagai.. isk3!! sekilas bahasa message udah aku taw jantan ke betina.. (isk3!! xbaek tw umie!!!) ok what.. bukan umie omok2 kan dia ye x?

alo3.. cenggini la, pe kata rela kan apa yg dh jadi, terima hakikat.. haaaa.. sure hidup lebih sempurna, lebih hepi.. ecehhhhh....

p/s: udah2 la tu, cian la kat mulut aku yg amat kurang ajar ni.. dh lama x maki hamun org, kot kang ade yg nangis g pejabat agama plak kang (ye meh? ckp je lebih.. bukan ade apa2 pun ye x? lalalala)






Thanks to those who hated me, you made me a stronger person. Thanks to those who loved me, you made my heart grow fonder. Thanks to those who envied me, you made my self esteem increase. Thanks to those who cared, you made me feel important. Thanks to those who entered my life, you made me who I am today. Thanks to those who left, you showed me that nothing lasts forever. Thanks to those who stayed, you showed me the true meaning of friendship.

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...