Tuesday, June 04, 2013

Sipenjengok, sipenyebok & sipenjaga tepi kain


Masuk ni dh dua kali, eayh3!!! 3 kali dh.. lalalala.. fuuu..

ape cite??

cenggini la... rsanya org tu pun rajin suka selongkar blog umie ni.. sebok2 nak taw psl diri umie, nak tgk diri umie (alohai, ape aje ko nak tengok? aku tembon cenggitu jugek, hepi go lucky kot, tembon lo)

yg paling si0k, siap menyamo pakai email, hp org lain utk tnya apa kabor, tny apa cite sume bagai.. isk3!! sekilas bahasa message udah aku taw jantan ke betina.. (isk3!! xbaek tw umie!!!) ok what.. bukan umie omok2 kan dia ye x?

alo3.. cenggini la, pe kata rela kan apa yg dh jadi, terima hakikat.. haaaa.. sure hidup lebih sempurna, lebih hepi.. ecehhhhh....

p/s: udah2 la tu, cian la kat mulut aku yg amat kurang ajar ni.. dh lama x maki hamun org, kot kang ade yg nangis g pejabat agama plak kang (ye meh? ckp je lebih.. bukan ade apa2 pun ye x? lalalala)






Thanks to those who hated me, you made me a stronger person. Thanks to those who loved me, you made my heart grow fonder. Thanks to those who envied me, you made my self esteem increase. Thanks to those who cared, you made me feel important. Thanks to those who entered my life, you made me who I am today. Thanks to those who left, you showed me that nothing lasts forever. Thanks to those who stayed, you showed me the true meaning of friendship.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...