Sipenjengok, sipenyebok & sipenjaga tepi kain

2:57 PM


Masuk ni dh dua kali, eayh3!!! 3 kali dh.. lalalala.. fuuu..

ape cite??

cenggini la... rsanya org tu pun rajin suka selongkar blog umie ni.. sebok2 nak taw psl diri umie, nak tgk diri umie (alohai, ape aje ko nak tengok? aku tembon cenggitu jugek, hepi go lucky kot, tembon lo)

yg paling si0k, siap menyamo pakai email, hp org lain utk tnya apa kabor, tny apa cite sume bagai.. isk3!! sekilas bahasa message udah aku taw jantan ke betina.. (isk3!! xbaek tw umie!!!) ok what.. bukan umie omok2 kan dia ye x?

alo3.. cenggini la, pe kata rela kan apa yg dh jadi, terima hakikat.. haaaa.. sure hidup lebih sempurna, lebih hepi.. ecehhhhh....

p/s: udah2 la tu, cian la kat mulut aku yg amat kurang ajar ni.. dh lama x maki hamun org, kot kang ade yg nangis g pejabat agama plak kang (ye meh? ckp je lebih.. bukan ade apa2 pun ye x? lalalala)






Thanks to those who hated me, you made me a stronger person. Thanks to those who loved me, you made my heart grow fonder. Thanks to those who envied me, you made my self esteem increase. Thanks to those who cared, you made me feel important. Thanks to those who entered my life, you made me who I am today. Thanks to those who left, you showed me that nothing lasts forever. Thanks to those who stayed, you showed me the true meaning of friendship.

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..