Dentist

6:45 PM

Akhirny, umie bwk jugak2 Batrisyia ke Dentist.. Bukn ape, riso puasa nti terggu



Ni lah sebb utama knp umie bwk Batrisyia ke klinik. Gg gerahamnya pecah dikedua2 belah.. Cian dia



الحمد لله jmpa jgk dentist yg memuaskn ati

Control je anak dara bongsu umie ni kn?? [н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅]:DƗƗ[e̲̅]:DƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ƗƗ[e̲̅]:D [н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅н̲̅e̲̅] pdhal, sblum tu berkali-kali bgtw takut nk g dentist


Syukur sgt2 anak dara umie sorng ni tersngatlah beraninye.. Dia sndri mintak pd doct cabut kedua2 gg.. الحمد لله semua dh ok & murah.. Pd yg tercari2 kat kwsan paya jaras, puncak alam, saujana utama, lokasi ni amat strategik

You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..