Kembali lagi

4:00 PM

Isk3!! Isnin, selepas 3 hari kemain siok kat umah, start arini keje, naik lemau badan2 ye x

Anyway, nak share sikit, Sunan-Nanggroe Sang Kembara BELUM berada di pasaran lagi


Hadoi3!!! Xsabo dah ni... baik cept2 buat booking ye kengkawan..

Jom serbu..



Dari mula2 umie ikuti cite Sunan ni.. smpi terbawak2 mimpi.. heheheh.. mmg terbaik la RAM.. Bayangkan, boleh umie imagine cmne watak2 dlm cite2 Sunan ni.. ada satu bab dlm cite Sunan, RAM bgtaw psl 'langsuir' atau satu lgi nama yg xbrapa umie nak ingt.. MMG umie sggup je xmakan bila baca cite ni.. mmg mngasyikkn..

Mushaf Laksamana Sunan


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Followers

Popular Posts

  • Sebenarnya waktu  Solat Sunat Dhuha  boleh selisih (berbeza) sehingga 30 minit dalam sesuatu tahun itu dan waktunya juga berbeza seh...
  • Jenoh menggodek2 itinery yg dishare dlm website @ blog. Seronok jgk kan dpt baca pengalaman2 blogger lain  Jeng3.. umie terjumpa bebera...
  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Syaratnya :- 1.  FOLLOW  BLOG  NI  ( * letak link di comment untuk saya check balik * ) 2.  FOLLOW  INSTAGRAM  ...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Wah!!! Teruja umie utk try ye.. Gedik!!! Auwww... Mula2 tak paham jgk cmne cara pakai (kes jakun) :P Rupa2nya, ...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ’αℓαιкυм Bulan Ramadhan ni, umie busy btol.. xde masa pn nk rilex2 pn.. Tgk tv pn slalunya '...
  • Salam Jumaat semua..