Kembali lagi

4:00 PM

Isk3!! Isnin, selepas 3 hari kemain siok kat umah, start arini keje, naik lemau badan2 ye x

Anyway, nak share sikit, Sunan-Nanggroe Sang Kembara BELUM berada di pasaran lagi


Hadoi3!!! Xsabo dah ni... baik cept2 buat booking ye kengkawan..

Jom serbu..



Dari mula2 umie ikuti cite Sunan ni.. smpi terbawak2 mimpi.. heheheh.. mmg terbaik la RAM.. Bayangkan, boleh umie imagine cmne watak2 dlm cite2 Sunan ni.. ada satu bab dlm cite Sunan, RAM bgtaw psl 'langsuir' atau satu lgi nama yg xbrapa umie nak ingt.. MMG umie sggup je xmakan bila baca cite ni.. mmg mngasyikkn..

Mushaf Laksamana Sunan


You Might Also Like

0 cutie berceloteh

Google+ Followers

Followers

Popular Posts

  • Dh pass kan? haaa.. apa lgi? Bz kan diri dgn FTR report ye amende FTR report? Lepas exam CePSWaM, langkah seterusnya buat FTR report...
  • Kali ni kemana kite? Jom try tempat yg pd umie consider baru Lalalalalalala.... Last minit cari tempat... jeng3..   Sma...
  • سُبْحَانَ اللّه (Subhanallah) sebelum ni mmg xpernah tw lngsung psl pijat ka, pepijat ka, bed bugs ka.. Paling terok pernh dgr po...
  • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته Αѕѕαℓαмυ'αℓαιкυм  Nak share sgt2 ni psl produk best yg teramat sgt.. Ever since dok menyandang beg j...
  • Ye taw.. cite ni dh lama kot.. tpi mmg best.. sesekali layan cite2 lama ok jgk ye x? Mmg the best of all... dgn suasana sawah padi.. i...
  • syarat dia simple je... - Follow blog ni je. blog lagi satu tknak follow pun takpe -klik iklan di sidebar tu dan tunggu smpai hab...
  • Umie mmg dh lama idam2 kan Oakley Prescription. Tula, sape suruh ilangkan? Haaa.. mendapat!! Xsmpai dua thn pakai plak tuuuu Contact ...
  • Waaaaaaa... saya suka saya sukaaaa.... Nak join, follow syarat berikut; 1. Follow fb cik cantik manis ni. Klik button dibawah ni,    2. F...
  • Buat entry bertajuk " Pencarian  Bloglist Sesi  Mac-April 2017 ".  Backlink banner kpd link segmen ini & letak link entry...
  • Giveaway Topup Percuma by Cik Cand y  💖 20 FEBRUARI 2017 - 11 MARCH 2017 http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-per...